Gå til sidens hovedinnhold

Kaos i Liverpool

Liverpool-eier Tom Hicks vil kvitte seg med klubbdirektør Rick Parry.

Det pågår en maktkamp mellom de to amerikanske eierne om herredømmet i Liverpool. Nå har den ene eieren, Tom Hicks, bedt klubbdirektør Rick Parry om å trekke seg.

Grunnen skal være at Hicks mener Parry er «på lag» med den andre eieren i klubben, George Gillett.

Hicks vil trolig ikke få gjennomslag for sitt krav, siden amerikaneren ikke har den nødvendige støtten i klubbens styre. Dermed må Hicks ha støtte av medeier Gillett for å få Parry ut av Liverpool - noe som neppe blir en realitet.

- Jeg vil forbli fokusert på min jobb i Liverpool og gjøre mitt beste i denne viktige fasen av sesongen, sier Parry i en kort pressemelding ifølge BBC.

Nyheten om Hicks' misnøye med Parry kommer samme dag som det ble klart at investeringsselskapet Dubai International Capital (DIC) ikke vil se ytterligere på mulighetene for å kjøpe klubben på det nåværende tidspunkt.

DIC synes situasjonen hos Anfield-klubben er for kaotisk.

- Man har to parter som ikke har de samme synspunktene. Vi bestemte oss for å trekke oss helt ut og la dem ta seg av problemen sine selv, sier DIC-sjef Sameer Al Ansari.

Al Ansari understreker at investeringsselskapet fortsatt er interessert i klubben, men at det ikke blir gjort noen fremstøt i nærmeste fremtid.

Trøsten får være at Liverpool tross alt er i semifinalen i Mesterligaen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger