RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaos tilbake i eliteserien

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV2 Nettavisen): 68 minutter ut i kampen mot Molde entret Karl Oskar Fjørtoft banen, nesten to og et halvt år etter hans forrige kamp i eliteserien.

MOLDE - AALESUND 2-2: Karl Oskar Fjørtoft, alias Kaos, var et friskt pust på Aalesunds midtbane, og bidro sammen med en annen innbytter, Tor Hogne Aarøy, til at laget klarte å snu kampen mot Molde. Inntil da hadde romsdalingene herjet som de ville på midtbanen, men så snudde Aafk kampen.

- Det er mulig Molde har grunn til å føle seg snytt nå etterpå, men de får takke seg selv, de ble litt for redde og sluttet å presse. Selv er jeg fornøyd med kampen, det gikk greit for min egen del, mener Fjørtoft.

Spesielt
Den tidligere Moldespilleren synes det er ekstra artig at returen til Eliteserien kom lokaloppgjøret mot Molde.

- Ja, det er litt spesielt å komme tilbake i akkurat denne kampen, med tanke på rammen og trykket rundt, og med masse Aalesund-supportere som skapte stemning på tribunen, forteller han.

Aalesunds trener Ivar Morten Normark har hele tiden lagt vekt på å minske forventningspresset på Fjørtoft, og har tidligere sagt at han så for seg en Fjørtoft-retur til høstsesongen. Men det lå vel i kortene at ting kunne skje i kampen mot Molde, Karl Oskar Fjørtoft spilte bra for Aalesunds andrelag mot Ørsta, og han viste også positive takter da han kom inn i andre omgang i kampen mot Hareid i cupens første runde.

Styrke laget?
I Aafk er man opptatt av å tone ned betydningen Fjørtoft kan ha for klubben, selv om mange håper han kan bidra til å snu trenden laget har vært inne i, med fire strake tap før uavgjort mot Molde.

Men Fjørtoft har masse erfaring med fotball på eliteserienivå, i motsetning til de fleste av sine lagkamerater, og om han fortsetter å vise like positive takter fremover som i kampen mot Molde, så vil han uunngåelig styrke laget.

Normark vil ikke si noe om hvorvidt Fjørtoft spiller i Aalesunds neste kamp, borte mot Bodø-Glimt.

- Nei nå har Karl Oskar gjort sitt for i år, fleiper han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere