Se videoklipp av protestene i Manchester:

Det oppstod kaotiske scener i Manchester før det planlagte Premier League-oppgjøret på Old Trafford søndag.

Kampen skulle egentlig ha avspark klokken 17:30, men nå bekrefter Manchester United i en uttalelse at kampen ikke vil bli spilt søndag på grunn av sikkherhetsmessige årsaker.

- Nå vil det bli diskutert med Premier League om å finne en ny dato for kampen, forteller klubben.

Også Premier League bekrefter avgjørelsen.

- Dette er en kollektiv avgjørelse tatt av politiet, begge klubbene, Premier League og lokale myndigheter.

Sammenstøt med politi

Demonstrasjonene har pågått i mange timer søndag og like over klokken 17.00 gikk politiet til aksjon for å bryte opp folkemengden utenfor stadion.

Det resulterte i en amper stemning mellom enkelte supportere og politi, noe videoklipp som deles på sosiale medier viser:

Tok seg inn på Old Trafford

Tidligere på ettermiddag tok over 200 supportere seg inn på Old Trafford hvor de demonstrerte ute på gressmatten mot klubbens amerikanske eiere.

Supporterne skal etter hvert ha blitt geleidet ut av stadion, før en ny gruppe med fans tok seg inn på banen. Også denne gruppen med supportere skal ha blitt ledsaget ut av arenaen.

Protestene fortsatte utenfor Old Trafford, men politiet rykket etter hvert inn og fikk flyttet folkemengden bort fra stadion.

- Dråpen som fikk glasset til å renne over

Viasport-kommentator Roar Stokke ser bildene fra Manchester og observerer supportere som har fått nok.

- Superligaen ble dråpen som fikk et allerede fullt glass til å renne over. Fansen fikk noe å enes om mot grådighetstyranniet fotballindustrien har fått utvikle seg til å bli.

- Det paradoksale er at fansen ikke har stått opp mot utviklingen tidligere, det er jo de som betaler prisen for den galopperende utviklingen hvor fans er blitt redusert til betalingsvillige kunder, sier Stokke til Nettavisen.

Tidligere Premier League-spiller Brede Hangeland følger dramaet fra TV 2s fotballstudio. Han beskriver scenene i Manchester slik:

- Det er et enormt engasjement, men det vi ser her er et fullstendig kaos. Det er et tegn på det raseriet som fansen har mot ideen om Super League og mot Manchester United-eierne, sier Hangeland.

Varslet protester

Det var på forhånd blitt varslet at supportere vil protestere mot klubbens eiere etter at de nylig tok del i planene om å danne den mye omtalte europeiske Super League.

Planene ble imidlertid stoppet etter voldsomme reaksjoner fra fotballsupportere over hele verden.

Flere av klubbene har beklaget og gjort det klart at de ikke lenger akter å ta del i Super League, men mange supportere virker ikke å ha tilgitt eiernes involvering.

Et stort antall Manchester United-fans har allerede i mange år vært kritiske til den amerikanske Glazer-familien som eier klubben.

Nå virker planene om Super League å ha fått begeret til å renne over for deler av fansen.

Protesterte foran spillerhotellet

Kun noen timer før avspark på Old Trafford søndag tok flere United-supportere seg til lagets spillerhotell i Manchester hvor de protesterte foran spillerbussen og hotellinngangen.

Videoklipp som nå deles i sosiale medier viser at supporterne omringet spillerbussen som skal ta United-laget til Old Trafford.

Etter voldsomme protester dukket store politistyrker opp og fikk fjernet de fleste av supporterne.

Store protester ved Old Trafford

Også ved Old Trafford dukket opp et større antall supportere som sa hva de mener om Glazer-familien.

Cirka to timer før planlagt avspark tok også mange seg inn på gressmatten på Old Trafford.

Solskjær: Viktig at fansen blir hørt

Allerede fredag var det kjent at United-fans planla en protestaksjon på Old Trafford før Liverpool-oppgjøret.

Så mange som 10.000 demonstranter har vært ventet skulle dukke opp.

United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om de planlagte protestene på pressekonferansen tidligere denne uken.

Nordmannen sa da at han mener det er viktig at fansen blir hørt, men ba samtidig om at demonstrasjonene ikke måtte komme ut av kontroll.

- Det er viktig at fansens syn blir lyttet til, og at vi kommuniserer bedre. Min jobb er samtidig å fokusere på fotballbiten, og at vi har et best mulig lag, sa han på pressekonferansen fredag.