RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaptein fantastisk

Foto: Reuters/Scanpix
San Jose Sharks hadde Colorado Avalanche i kne, men glemte å passe på Joe Sakic. Colorados kaptein avgjorde i sudden death.

Takket være Joe Sakic klarte Colorado Avalanche å snu 0-1 til 2-1-seier mot San Jose Sharks i den femte kampen lagene imellom. Sakic utlignet til 1-1 midtveis i tredje periode, og scoret seiersmålet 1.54 ut i forlengningen.

Forsberg-magi
Seiersmålet var en fryd for øyet - både for Avalanche-fans og nøytrale tilskuere.

Peter Forsberg dro med seg pucken i rundvantet og var på vei bak mål da han tittet opp og så at kaptein Sakic var i ferd med å finne en god posisjon. Fra sin posisjon bak Sharks-målet, og med ryggen til Sakic, slo Forsberg en presis pasning foran mål. Sakic satte pucken tilside for Evgeni Nabokov.

Det var det siste skuddet i kampen. Nå reiser Colorado hjem til Denver for å spille den sjette kampen i best-av-sju-serien. Sharks leder 3-2, og trenger bare én seier til for å avansere til finalen i vest.

Kniven på strupen for Detroit
Detroit Red Wings klarte ikke å få pucken forbi Calgary Flames' dyktige keeper Miikka Kiprusoff i den femte kampen i serien.

Craig Conroy ble dermed matchvinner med sitt mål for Flames.

Calgary leder 3-2 i kamper etter 1-0-seieren, og vil avansere til finalen i vest med seier i en av de to neste kampene. Kiprusoff reddet 31 skudd, og holdt nullen for andre gang i sluttspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere