RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kapteinen avviser kampfiksing

Sist oppdatert:
Lillehammers kaptein Jarle Nesset tror ikke noen i Lillehammer er involvert i kampfiksing. - Dette er veldig alvorlige påstander, sier Nesset.

- Det er veldig alvorlige påstander som er lagt fram. Både jeg og spillergruppen ser det som helt utenkelig at noen kan ha vært med på noe slikt, sier Lillehammers kaptein Jarle Nesset til TV 2 Nettavisen.

Flere bookmakere mistenker avtalt spill i kampen som endte 2-1 til Comet tirsdag kveld. Uvanlig mange og høye spill ble satt på kampen, også fra utlandet, og de fleste bookmakerne stoppet spillet tirsdag ettermiddag.

Natt til onsdag og onsdag formiddag satt klubbledelsen i Lillehammer i møte med spillerne. Ifølge VG Nett ble kun klubbens tsjekkiske spillere innkalt til møter.

- Det kan du se bort fra. Da er du feilinformert. I går tok vi et møte med hele spillergruppen. I dag har klubben vært i kontakt med alle i klubben, og de har ikke funnet ut noen ting. Jeg var den første som ble tatt inn, som kaptein på laget, så pratet klubben med de tsjekkiske spillerne, og så med de norske spillerne etterpå, forklarer Nesset.

Han er glad for at klubben tar saken alvorlig.

- Men vi forholder oss til at det ikke er noen som har noe med dette å gjøre, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere