RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX)

Karadas i RBK-samtaler

Sist oppdatert:
Overgangen til Brann kan ryke. Nå kan Azar Karadas ende opp i Rosenborg.

For allerede denne uken skal Azar Karadas i samtaler med Rosenborg-trener Per-Mathias Høgmo om en potensiell overgang til Lerkendal, melder Adresseavisen.

Forrige uke meldte Brann på sin egen hjemmeside at klubben var enig med Benfica om overgangssummen for Azar Karadas.

- Kun den personlige avtalen gjenstår, opplyste klubben som håpet på å få Karadas spilleklar allerede til bortekampen mot HamKam 2. juli.

Men nå kan hele overgangen gå i vasken. Årsaken er at Benfica nekter å betale Karadas en sluttpakke på fire millioner kroner som han mener han har krav på.

Utelukker ikke RBK-retur
Nå kan Azar Karadas komme til å ende opp i en annen tidligere arbeidsgiver. Han er reist til Trondheim for samtaler med Rosenborg-trener Per-Mathias Høgmo.

- Jeg skal være i Trondheim fra fredag til søndag, i forbindelse med midtsommertravet. Men det er riktig at jeg også skal ha en samtale med Per-Mathias Høgmo, sier Azar Karadas til Adresseavisen.

- Hva jeg og Høgmo skal snakke om, blir imidlertid mellom oss, poengterer han overfor avisen.

Han går langt i å antyde at det frister med en retur til Lerkendal, hvor han tidligere spilte fra 2002 til 2004.

- Jeg utelukker ingenting, konkluderer Karadas.

25-åringen forholder seg fremdeles til at han er Benfica-spiller og sikter på å møte til sesongforberedelsene i Portugal 4. juli.

- Brann-samtaler over helgen
Ifølge Bergens Tidende skal imidlertid Benfica-spilleren starte forhandlingene med Brann etter helgen. Daglig leder Bjørn Dahl tror sjansene for å bli enig er 50 prosent.

- Det er ikke sikkert vi kommer i mål, for Azar har tøffe krav. Og pengene til Stadion-utbyggingen er hellige, sier Dahl til Bergens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere