RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/JOAO ABREU MIRANDA

Karadas kunne returnert til Brann

Sist oppdatert:
Azar Karadas kunne ha meldt overgang til gamleklubben Brann for ett år siden. Men Rosenborgs skyhøye priskrav stoppet overgangen.

I november for ett år siden var det seriøse planer i Bergen om å hente den nåværende Benfica-spissen tilbake til Brann fra Rosenborg.

Chess, med Idar Vollvik i spissen, sto klar til å bla opp flere millioner for Karadas, som hadde hatt en tung sesong med lite spilletid i Rosenborg bak seg, skriver Bergensavisen.

Men overgangen ble stoppet av en enorm overgangssum fra Rosenborg.

Vill bort fra RBK
- Jeg var langt nede på den tiden, og var totalt blottet for selvtillit. Hvis Rosenborg hadde latt meg gå på det tidspunktet, ville jeg spilt i Brann nå, sier Karadas til Bergensavisen.

Karadas var nemlig svært interessert i en retur til gamleklubben.

- Jeg snakket mye med Raymond Kvisvik og Erlend Hanstveit. De gjorde meg mer og mer lysten på en retur til Brann. I tillegg snakket jeg med ledelsen i klubben. Du kan godt si at jeg var klar for en overgang, sier Karadas.

- Urealistisk overgangssum
Rosenborg på sin side var svært lite interessert i å selge Karadas til en av sine rivaler i Tippeligaen. Trondheims-klubben satte en prislapp på kraftspissen som selv villige investorer fikk bakoversveis av.

Det fikk flere av Azar Karadas tidligere lagkamerater i Brann til å reagere kraftig.

- Jeg tror spesielt Raymond var godt forbanna på Rosenborg den gangen, røper Karadas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere