(BA): Åsane-eventyret til Kåre Ingebrigtsen tok raskt slutt tidligere i år, da Ranheim kom på banen og hanket han inn som trener. Til BA begrunnet han flyttingen med at konen hadde fått jobb i Trondheim, men han fikk altså selv jobbtilbud på samme tid.

Den tidligere Brann-treneren, som også har en nokså turbulent fortid hos Rosenborg som trener, takker nå for seg i Bergen. Nå selger han luksusleiligheten på Skjoldnes og ber om nesten 12 millioner kroner.

Les også: Rosenborg får kritikk etter sliteseier: – Ikke overbevisende

Tre barnebarn på 1,5 år

– Kvitter du deg med restene av livet i Bergen nå?

– Ja, jeg er nok i ferd med det, sier Ingebrigtsen til BA.

Han har for lengst flyttet nordover, men har først nå lagt ut leiligheten i Bergen for salg. Konen og datteren ble nemlig boende i luksusleiligheten frem til nå. I januar takket Ingebrigtsen for seg i jobben som sportssjef i Åsane, før han med en gang ble trener for divisjonskollegaene i Ranheim. Nå bor han altså i hjembyen Trondheim.

– Jeg hadde det bra i Bergen, men det var godt å komme hjem. I løpet av ett og et halvt år fikk jeg tre barnebarn, så det var bare å skynde seg til Trondheim, forteller han.

Les også: Reagerer på Russland-avgjørelsen: – De er feige

Leiligheten i Bergen har en prisantydning på like under 12 millioner kroner, og er del av nybygget på Skjoldnes fra 2020. Prisen han ber om for den 160 kvadratmeter store leiligheten, er 900.000 kroner mindre enn hva han og konen kjøpte den for i 2021.

Eiendomsmegler Kaland & Partners vil ikke kommentere leiligheten overfor BA.

Les MorgenPs kommentar: Han som ikke var god nok for RBK, sitter nå på svarene

Ingen mål

Ingebrigtsen og familien er altså tilbake i byen de forlot etter at Kåre fikk sparken fra trenerjobben i Rosenborg i 2018. Den gangen hadde han vunnet tre seriemesterskap med klubben fra 2015–2017. I 2015 og 2016 ble det også cupgull.

– Jeg er fortsatt like glad i Rosenborg. Jeg var selv juniorspiller der, og har hatt flere fantastiske år i klubben, sier han nå.

Ranheim ligger nå på 3.-plass i 1. divisjon, men står med like mange poeng som begge lagene over dem. Likevel uttrykker ikke treneren noe sterkt ønske om opprykk.

– Jeg har for så vidt ikke noe mål. Det får være å passe på at jeg koser meg, sier han om Ranheim-fremtiden.