RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kari Traa på vei tilbake

Foto: Markko Ulander (EPA/Scanpix)
Kari Traa er nesten tilbake for fullt. Selv om hun ikke lykkes helt lørdag, kjørte hun veldig bra til det utkjøring i kvartfinalen.

Kari Traa kjørte mot canadiske Sylvia Keerfoot, og måtte til slutt ta til takke med 9. plass. Konkurransen ble vunnet av hjemmekjøreren Elisa Kurylowicz foran amerikanerne Julian Vogtli og Shelly Robertson.

Best
- Hun var best i kvalifiseringen. Hun kjørte også glimrende fram til det andre hoppet, men fikk ødelagt løpet fordi hun hoppet altfor høyt og dermed misset på landingen, fortalte landslagssjef Lasse Fahlén til NTB.

Kvalifiseringen ble gjennomført ved at utøverne kjørte en og en. Først i finalen kjørte de to og to mot hverandre. Ingrid Berntsen og Arild Hansen kom også begge til finalen, noe Lasse Fahlén var godt fornøyd med.

- Ingrid var uheldig og fikk Stephanie St. Pierre som motstander. Selv om hun kjørte bra, klarte hun ikke å hevde seg mot canadieren, som har vært topp tre på nesten alle verdenscuprennene hittil i sesongen. Arild kjørte også OK, men fikk hard motstand av en amerikaner, sier Fahlén.

OL-bakken
Neste oppgave for Kari Traa & co blir i OL-bakken i Deer Valley neste helg. En bakke hun har som en klar favoritt etter OL-gullet der snart for to år siden.

Fredag er det kulekjøring single, mens lørdag er det parallellkulekjøring.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere