Gå til sidens hovedinnhold

Karlsson var forbannet i målområdet. Reaksjonen vekker oppsikt: - Hva skal man si?

Frida Karlsson var irritert over egen innsats da hun kom i mål. Irritasjonen ble enda større da et TV-kamera filmet tett på henne.

Frida Karlsson ble knust av Ebba Andersson med over ett minutt og 15 sekunder i lørdagens 10 kilometer fristil i Volkswagen Cup i Falun, som er Sveriges svar på Norgescup.

Svenskenes skiyndling gjennomførte nylig et bra VM i Oberstdorf, hvor hun endte opp med to individuelle sølvmedaljer og én bronse. Men i helgens renn i Sverige fikk hun det tungt.

- Det var dårlig, det føltes ikke bra, sa hun til Expressen etter løpet.

Også Charlotte Kalla og Jonna Sundling slo Karlsson, som dermed endte på en skuffende 4. plass, i hennes første renn etter en dramatisk tremil i VM i Oberstdorf.

Les også: Karlsson reagerer på ryktene: - Folk har ledd

Dyttet bort TV-kamera

At Karlsson var misfornøyd med løpet var enkelt å se for de som så rennet på TV. Etter hun kom i mål så hun tydelig oppgitt ut, og bedre ble det ikke da TV-kameraet kom tett på henne og filmet henne.

TV-seerne kunne se at Karlsson dyttet bort kameraet, og 21-åringen viste tydelig at hun ikke ville bli filmet. Etter løpet forklarte hun situasjonen nærmere.

- Ja, men de trykker kameraet opp i ansiktet ditt når du er sliten og lei, sa hun, og mente kameraet kom altfor nærme henne.

Les også: Hotell-sjef reagerer på Karlssons oppførsel: - Ikke greit

- Ja, men hva skal jeg si, jeg ville bare at de ikke skulle filme meg.

- Er det ikke en del av jobben som skistjerne å bli filmet etter målgang? spør Expressen.

- Ja men ja, hva vil du at jeg skal si? Hva? svarte Karlsson.

Enda mer dramatisk ble det for Karlsson i VM:

Sterkere Karlsson søndag

Ifølge Expressen var Karlsson tydelig irritert da hun gikk gjennom Mixed-Zone etter løpet, og hun var heller ikke særlig snakkesalig.

Les også: Karlsson ut mot eget landslag: - Jeg synes det er skikkelig dårlig

I søndagens Volkswagen Cup-renn gikk det bedre for Frida Karlsson. Ebba Anderson var også best da, men Karlsson tok andreplassen på søndagens 15 kilometer klassisk intervallstart.

Linn Svahn ble nummer tre.