Gå til sidens hovedinnhold

Kaseys LSK-ultimatum

- Ta meg med mot Stabæk, ellers forsvinner jeg, sier en frustrert og forbannet Kasey Wehrman.

Lillestrøms populære midtbanespiller Kasey Wehrman (29) har kun startet seks av klubbens 21 seriekamper i år, og har vært den som har lidd mest under den strenge, norske praktiseringen som kun tillater to spillere utenfor EØS-området i 16-mannstroppen i Tippeligakampene.

Vraket på ny
Mot Molde sist helg ble han nok en gang plassert på tribunen, og måtte se sine lagkompiser bli grundig nedsablet av dumpekandidatene, etter at Khaled Mouelhi (fra start) og Olivier Occean (på benk) ble foretrukket.

Det likte australieren dårlig. Svært dårlig.

- Jeg bryr meg ikke om jeg er EØS-spiller eller ikke. Jeg er den beste spilleren i den posisjonen, og derfor burde jeg spille på det helvetes laget, sier en tydelig irritert Wehrman til Nettavisen.

29 år gamle Wehrman er inne i sin fjerde sesong for Romerike-laget og bortsett fra en liten periode under Arne Erlandsen, har han vært så godt som fast hele tiden. Men etter at Olivier Occean kom til klubben etter fjorårssesongen, og fikk æren for at Lillestrøm gikk til finalen av Royal League samtidig som Khaled Mouelhi etter hvert har begynt å blomstre for LSK.

Dermed har det blitt liten spilletid for Wehrman, som nå truer med å dra sin vei hvis han ikke er med i hjemmekampen mot Stabæk på søndag.

- Hvis jeg ikke er med der, så drar jeg min vei. Jeg har ikke kommet 40.000 kilometer for å sitte på tribunen, freser australieren.

- Jeg kan akseptere at jeg ikke spiller når klubben vinner uten meg, men jeg har prestert trofast og stabilt på trening og kamp over lang tid, og mener jeg burde være med i hver eneste kamp.

Intet personlig
Selv om Kasey Wehrman er meget bitter over å ha blitt vraket til bortekampen mot Molde til fordel for Olivier Occean, understreker han at det ikke er noe personlig mellom han og kanadieren.

- Jeg var av den oppfatning av vi burde kjøpe ham for åtte millioner, og er glad vi gjorde det. Nå får vi bare håper at han finner tilbake til der han var før.

- Likevel er det ikke bare å score fire mål i en andredivisjonskamp og så gå rett inn i laget, man må prestere over tid mener Wehrman, tydeligvis ikke veldig imponert over Occeans bidrag den siste tida.

Vurderer retur sørover
Etter seks sesonger i henholdsvis Brisbane Strikers og Perth Glory, kom Wehrman til Moss i 2001. Etter to sesonger på Melløs gikk turen nordover på Østlandet i 2003, men nå vurderer han å vende nesa hjemover.

- Jeg har ikke noe problem med å finne meg noen ny klubb, og selv om jeg elsker denne klubben og ønsker å vinen ligaen med dem, så drar jeg heller hjem enn å sitte på tribunen.

- Er jeg ikke i troppen på søndag, så er det greit, men det sier også alt. Da finner jeg meg heller en ny klubb, gjentar en meget tydelig og høylydt Wehrman.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene