Gå til sidens hovedinnhold

- Katastrofalt dårlig

Anders Grönhagen hadde sin kanskje tyngste dag som FFK-trener mot Brann.

FREDRIKSTAD - BRANN 0-4:

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FFK hadde spilt syv kamper på rad uten tap før kampen mot Brann, og hadde for alvor meldt seg på i medaljestriden. Men så kom braknederlaget, målene rant inn – til FFK-trenerens store frustrasjon.

- Veldig skuffet
- Jeg visste at vi før eller siden ville gå på en smell. Men at det skulle bli noe sånt som dette, det hadde jeg aldri trodd, sier Anders Grönhagen etter 0-4, og hans største tap etter at han tok over plankebylaget etter Knut Torbjørn Eggen.

Hjemmelaget var fullt på høyde, om ikke bedre enn, serielederen de første 45 minuttene. Men etter at Hassan El Fakiri satte inn 0-1 tre minutter etter hvilen, gikk det meste galt for Grönhagens menn.

- Vi var katastrofalt dårlige en periode i andre omgang. Vi slipper oss ned på et nivå ingen av oss vil være bekjent av, og det skuffer meg veldig, sier han.

- Tyngre og tyngre
Viktige Kasey Wehrman måtte stå over kampen mot Brann på grunn av karantene. Men Grönhagen vil ikke bruke dét som unnskyldning for at resultatet ble som det ble.

- Jeg vet ikke hvor mye fraværet av Wehrman hadde å si. Men det som er sikkert er at vi ble tyngre og tyngre i beina utover i andre omgang, og at vi mistet strukturen i hele forsvarsleddet, forklarer svensken.

Tarik Elyounoussi startet sesongen forrykende for Fredrikstad. Søndag ble unggutten, som vanligvis bekler den ene spissplassen, flyttet ned på vingen. Uten å få til mye.

- Mange spilte under pari i dag, og Tarik var én av dem. Dessverre er han ikke i form for tiden, forteller Grönhagen.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler