Katjusja-sjef trues med søksmål

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Denis Mensjovs agent er rasende på Katjusjas manager Andrei Tchmil.

Russiske Denis Mensjov har syklet for Rabobank de siste årene. I 2011 blir Team Geox laget for den steinharde russeren. De siste dagene har det kommet for en dag at Mensjov, ikke overraskende, også var jaktet av det russiske flaggskipet Team Katjusja.

Katjusjas manager, Andrei Tchmil, føler seg tråkket på i prosessen. I et åpent brev lar han sin frustrasjon komme for en dag. Ifølge cyclingnews.com hevder han at han ble urettferdig behandlet i forhandlingene med Mensjov. Managementet til Mensjov skal angivelig hatt problemer med reglene og disiplinen i det russiske laget.

Avslutningsvis skriver Tchmil:

- Det vil aldri bli en plass for Mensjov på Team Katjusja når han blir veiledet på denne måten. Jeg håper Denis Mensjov tenker over det.

Agenten slår tilbake
Agenten til Denis Mensjov, Raimondo Scimone, er naturlig nok ikke spesielt imponert over påstandene i brevet.

- Brevet inneholder utallige ting som har blitt bevist falske. Det er skadelige ting for imaget og det gode navnet til min rytter Denis Mensjov, sier Scimone, ifølge cyclingnews.com.

- Vi vil derfor la våre advokater se på det, for å bestemme om vi skal forsvare vårt gode navn og rykte.

Ifølge agenten var den første kontakten mellom partene i januar, men Katjusja skal ikke ha vist noe interesse for å starte seriøse forhandlinger. Han nekter kategorisk for at det var uenigheter med reglene og disiplinen i Katjusja.

PS: Denis Mensjov har vunnet Giro d'Italia en gang, Vuelta a Espana to ganger, og blitt nummer tre i Tour de France to ganger.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.