RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

København ønsker Kopteff

Sist oppdatert:
Ståle Solbakkens FC København kan bli Peter Kopteffs nye arbeidsgiver. Den finske landslagsspilleren har mottatt et konkret tilbud fra klubben.

Peter Kopteff holder kortene tett til brystet om hvor han akter å fortsette fotballkarrieren. Men han innrømmer at FC København har vist interesse.

– Jeg vet at København er interesserte, men har ikke lyst til å si så mye mer enn det, sier Kopteff til Rogalands Avis.

Fra før har Kopteff et tilbud fra engelske Stoke å tygge på. Men han har ikke bestemt seg for å reise til engelsk liga heller.

– Nei, foreløpig er alt åpent. København er absolutt noe jeg vil vurdere nøye, sier Kopteff.

Og fortsetter:

– Det gjør jo at de regelmessig får muligheten til å kvalifisere seg for mesterligaen. Sportslig er det interessant, sier Kopteff.

Påtroppende København-trener Ståle Solbakken vil ikke bekrefte eller avkrefte at han ønsker å ta med seg Kopteff til Danmark.

– Uten å si for mye, så liker jeg alle spillere som kan drible av en mann eller to. Det finnes jo heller ikke så mange venstrebeinte spillere, sier Solbakken til Rogalands Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere