Fredag takket Morten Gamst pedersens manager for seg og uttalte at han ble presset til å si opp.

- Av grunner jeg ikke kan oppgi av juridiske hensyn, er det beklagelig nok, etter mitt harde arbeid og service for denne klubben, kommet til det punktet at jeg blitt presset til å trekke meg som manager for Blackburn Rovers med umiddelbar virkning. Dette fordi min posisjon som manager har blitt uholdbar, sa Steve Kean i en pressemelding.

Nå melder imidlertid The Telegraph at Kean vurderer å saksøke Blackburn.

Hard medfart
Ifølge den engelske avisen skal han ha kommet fram til at hans posisjon var «uholdbar» som følge av at de indiske eierne skal ha blandet seg inn i diskusjonen om laguttaket før lørdagens kamp mot Charlton. Han skal i tillegg ha følt seg underminert av Shebby Singh.

Kean har hatt 22 turbulente måneder som manager for Blackburn. Både Kean og eierne har fått hard medfart i supporterkretser.

Mange trodde at treneren skulle gå av lenge før det skjedde, men med støtte fra medeier Anuradha Desai holdt Kean ut. Ifølge Telegraph skal han ha kjempet for å beholde Kean, og i tillegg ha utsatt en pressemelding som skulle vært sendt ut sist helg med beskjed om at skotten var sparket.

Ny manager
Desais brødre og medeiere, Balaji og Venkatesh, skal ha ønsket Kean ut.

Nå skal Blackburn ha pekt ut sin neste manager og den fingeren traff var Tottenham-ansatte Tim Sherwood. Men Blackburn kan bli tvunget til å lete etter en annen, siden Sherwood håper på å bli sportsdirektør i Tottenham.

Det er imidlertid ventet at Spurs-manageren André Villas-Boas ønsker en mer erfaren kandidat til den rollen.