Gå til sidens hovedinnhold

Keane beskylder Cole for filming

Roy Keane mener Arsenal-backen Ashley Cole er en juksemaker.

Manchester Uniteds kaptein beskylder Ashley Cole for å ha filmet seg til straffespark i oppgjøret mellom lagene tirsdag 1. februar.

Keane sier han trakk seg fra en takling innenfor 16-metersmerke i duell med Cole, men Arsenal-backen falt likevel pladask i bakken.

- Jeg hadde ikke peiling på hva han planla. Nå i ettertid ser jeg jo at jeg burde reagert annerledes i den situasjonen, sier Keane ifølge BBC Sports.

- Juks er et problem
Keane mener filming og juks er blitt et stort problem i Premier League de siste årene.

- Det gjelder ikke bare de utenlandske spillerne. Nå gjelder det flere spillere, og det blir bare verre og verre, raser en tydelig irritert Keane.

Og gir seg ikke der.

Han mener spillerne i Premier League må iverksette snarlige tiltak for å få bukt med all filmingen og jukset.

- Før kampene snakker alle om anti-rasisme-kampanjer og anti mobbe-kampanjer. Jeg mener en god idé nå ville vært at spillerne brukte et armbånd i protest mot all filmingen, mener Keane.

Fiender
Utspillet mot Ashley Cole kommer garantert ikke til å falle i god smak hos Arsenal. Fiendeskapet mellom klubbene er stort, og etter kampen på Highbury (4-2-seier til Manchester United) føk Keane i tottene på Arsenals kaptein Patrick Vieira i spillertunnelen etter kampen.

Arsenal beskyldte Manchester Uniteds Wayne Rooney for å ha filmet seg til straffe i duell med Sol Campbell i oppgjøret mellom lagene i oktober i fjor.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk