Det nærmer seg sommervinduet og spekulasjonene om hvem som skal ut og inn i Manchester United etter sesongen har allerede pågått en god stund.

Det er ventet at manager Ole Gunnar Solskjær og hans team vil ta grep, selv om covid-19-situasjonen har rammet både United og andre klubber hardt økonomisk.

Det har tidligere blitt meldt at Solskjær ønsker å hente en ny midtstopper i sommer, men en angrepsspiller skal angivelig også stå høyt på ønskelisten.

Klubblegende Roy Keane har, som vanlig, noen klare meninger om hva United bør gjøre i sommer. Han har blinket seg ut to spillere han vil se i klubbens farger.

LES OGSÅ: Keane med klar beskjed om demonstrasjonen: - Jeg garanterer det!

- Grealish og Kane

Den ene er Harry Kane, Tottenhams stjernespiss, som har vært koblet vekk. Den andre han trekker fram er Aston Villas midtbanestjerne Jack Grealish.

- Det er to spillere jeg har tenkt mye på de siste ukene og som jeg mener ville passet fantastisk bra inn i Manchester United. Jeg ville gått for Harry Kane - uansett hva det koster - også ville jeg fått inn Grealish, sier Keane ifølge Daily Mail.

- United mangler en slik type spiller. Jeg tror Grealish har akkurat det de trenger. Han ville likt seg på Old Trafford og jeg tror fansen ville elsket ham, sier iren.

Grealish har hatt en turbulent karriere, men det har aldri vært tvil om talentet til 25-åringen. De siste sesongene har han virkelig blomstret opp for Aston Villa.

LES OGSÅ: Klopp hyller Solskjærs arbeid i Manchester United: - Sensasjonelt

- Det jeg beundrer ved Jack, er at han har et utrolig stort mot på banen. Han er glimrende i trange situasjoner. Over de siste to årene har sluttproduktet også kommet. Han er en utmerket spiller, mener Uniteds tidligere kaptein.

Sky Sports-kollega Jamie Carragher er på sin side i tvil om at Grealish er rett mann for United. Han mener klubben har god dekning på midtbanen.

- Ville byttet ham med Pogba

Keane mener imidlertid at den tidligere Liverpool-helten tar feil.

- Hvis han ikke drar til Manchester United, hvor skal han dra? Ja, de har hatt Paul Pogba i tre-fire år nå, men hva har han oppnådd? Han har på ingen måte tatt dem nærmere en Premier League-tittel, mener iren.

- Jeg ville byttet ut Pogba med Grealish i morgen, så absolutt. Men selvfølgelig, de kan jo spille sammen. Hvorfor ikke? spør Keane.

LES OGSÅ: Advarer Manchester United mot å hente Harry Kane

Når det gjelder Harry Kane, mener Keane at det er målscoreren Solskjærs lag trenger.

- Vi vet alle sammen at Kane er en garantist for mål. Ville det være vanskelig å få disse spillerne. Det kan du vedde på, men United er nødt til å gjøre et forsøk, eller kommer vi til å ha denne samtalen igjen om et år, mener Keane.

- Jeg tror Jack er klar for å dra til United. Villa er en stor klubb og de gjør det veldig bra, men jeg tror spillere må være litt egoister. Harry Kane tenker på seg selv og jeg mener Grealish må gjøre det samme for å komme seg til neste nivå.

- Har manglet kvalitet

Den tidligere kapteinen mener at Uniteds resultater de siste årene er et bevis på at klubben ikke har hatt folk som kan avgjøre de viktige kampene.

LES OGSÅ: United nektet for at det hadde skjedd: Ny video kan ha avslørt klubbens løgn

- Hvis vi ser tilbake, enten det har vært tapte semifinaler eller ti kamper i ligaen som har endt uavgjort, der sju-åtte av dem har endt med 0-0, så ser vi at de ikke har hatt kvalitet når det virkelig gjelder. Dere kan snakke så mye dere vil om Pogba, men han har ikke gjort det som skal til når det trengs som mest, mener Roy Keane.

- Hvis Grealish kommer inn, kan de kvitte seg med et par andre, de kan kvitte seg med Pogba. Det snakkes mye om kontrakten hans og jeg tror United er bekymret fordi han er inne i sitt siste år. Skal de få noe for ham, må det bli nå i sommer. Men du kan ikke ha for mange spillere av høy kvalitet i Manchester United, sier iren.