RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane headet "djevlene" til topps

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United kan takke evig-unge Roy Keane for tre poeng i "hatoppgjøret" mot Leeds på Elland Road lørdag formiddag.

LEEDS - MANCHESTER UNITED 0-1: Nok en gang avgjorde United kampen i løpet av de siste minuttene. Roy Keanes heading sørget for at det ble 1-0-seier til de rødkledde. Scoringen til Keane kom etter 81 minutter.

Manchester United var det førende laget gjennom store deler av kampen, og stakk av med en fortjent seier. Seieren sendte "de røde djevlene" til topps på tabellen, to poeng foran Arsenal og Chelsea som møtes senere lørdag.

Piping mot Ronaldo og Rio

Oppgjørene mellom Manchester United og Leeds regnes som noen av de mest "klassiske" hatoppgjørene i Premier League.

Rivaliseringen fikk ikke minst Rio Ferdinand og Christiano Ronaldo oppleve i kampen lørdag. Christiano Ronaldo forsøke to ganger å filme seg til straffespark - det falt dårlig i smak hos Leeds-fansen.

Resten av kampen mottok den lovende dribleglade vingen massiv pipekonsert. Og det samme gjaldt for Rio Ferdinand.

Skjellsord mot Rio

Forsvarsspilleren har tidligere spilt i Leeds, men valgte å forlate Elland Road til fordel for erkerivalene Manchester United for to sesonger siden. Det har gjort ham til Leeds-fansen største "hatobjekt".

I lørdagens kamp fikk Rio smake fansen vrede, og skjellordene - blant annet om Rios dopingrykter - haglet gjennom hele kampen.

At han bidro til å senke gamle lagkamerater, gjør ham neppe mindre upopulær blant Leeds-fansen i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere