RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane kjefter på lagkamerater

Roy Keane, Manchester United
Roy Keane, Manchester United Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/GARETH COPLEY
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds kaptein Roy Keane er svært misfornøyd med innsatsen til to av lagets yngre spillere - og nøler som vanlig ikke med å gi klar beskjed.

Roy Keane har vunnet sju mesterskapmedaljer på Old Trafford og vet sannsynligvis mer enn de fleste hva som kreves for å vinne. Det er bakgrunnen for at han denne uka gikk offentlig ut med kritikk mot to medspillere.

- Du kan ikke sluntre unna på treningene og så komme på Old Trafford og prestere som du slår på en lysbryter. Du må forberede deg hele uka, sier Uniteds kaptein.

- En eller to av de yngre spillerne sluntrer unna på trening. Folk utenfor klubben ser det åpenbart ikke, og kanskje gjør heller ikke trenerne det. Men jeg er på treningen med dem, og jeg liker ikke det jeg ser, klager Keane.

Iren har tatt problemet opp med de aktuelle spillerne, men vet ikke om det nytter.

- Jeg har nevnt det for dem, men av og til går ting inn det ene øret og ut av det andre. Derfor gjør jeg det på en mer offentlig måte nå, sier Keane til MUTV.

Keane tror slappheten skyldes at spillerne føler at de har oppnådd noe bare ved å komme til klubben. Den holdningen holder ikke til å vinne trofeer, mener Keane.

- Dessverre slapper dagens unge spillere av når de etter 10-15 kamper får en ålreit kontrakt og en agent. Det trengs ikke mer enn fem prosent. Det er en tynn linje mellom å vinne og å tape.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere