Massive protester i Manchester søndag førte til at storkampen mellom Manchester United og Liverpool er utsatt til en annen dag.

Manchester United-supportere demonstrerte i flere timer mot klubbens amerikanske eiere. Flere supportere møtte opp både ved Old Trafford og utenfor Lowry Hotel i Manchester der spillerne bor før kamper. I tillegg tok enkelte fans seg også inn på gressmatten på Old Trafford.

- Har bygget seg opp i en årrekke

Den tidligere Manchester United-spilleren Roy Keane forstår frustrasjonen til United-supporterne.

- United-fansen har fått nok, og de gjør det fordi de elsker klubben. Det er ikke bare et resultat av det som har skjedd de siste to ukene med Super League, det har bygget seg opp i en årrekke. De har kommet til slutten og føler nok er nok. Det er en stor avgjørelse at kampen har blitt avlyst, sier han til Sky Sports.

Les også: Premier League reagerer på bråket ved Old Trafford: - Det finnes ingen unnskylding!

Demonstrantene skapte kaos i Manchester søndag:

Han sier videre at United-fansen har vært misfornøyde med flere ting under Glazer-familiens ledelse, og at de føler eierne bare bryr seg om én ting.

- Det har bygd seg opp spenning, enten det handler om billett-priser, dårlig kommunikasjon, ting som skjer i bakgrunnen. Ledelsen av klubben har ikke vært bra nok. Når de ser på eierne, føler de at det bare handler om å tjene penger. United-fansen har sett på Glazer-familien og tenkt at nok er nok, sier Keane.

Les også: Neville langer ut mot United-eierne

- Det kan jeg garantere

Den tidligere Manchester United-spilleren tror ikke søndagens demonstrasjon er den siste vi har sett fra United-fansen.

- Dette vil gå ut i hele verden, og forhåpentligvis vil eierne av Manchester United sitte og notere. Disse supporterne er dødelig seriøse, og dette er bare starten for United-fansen - det kan jeg garantere, sier han, og legger til:

- De gjør det fordi de elsker klubben. Noen mennesker er ikke enige i det, men noen ganger må du sette et eksempel for at folk skal legge merke til det.

Les også: Kaotiske scener før storoppgjøret: Sinte United-supportere protesterer mot eierne

Det var på forhånd blitt varslet at supportere vil protestere mot klubbens eiere etter at de nylig tok del i planene om å danne den mye omtalte europeiske Super League.

Et stort antall Manchester United-fans har allerede i mange år vært kritiske til den amerikanske Glazer-familien som eier klubben.

Nå virker planene om Super League å ha fått begeret til å renne over for deler av fansen.