Etter søndagens 1-1-kamp mellom Manchester United og Liverpool i Premier League satt Roy Keane i Sky Sports' studio og ga klar beskjed om hvem han mener Ole Gunnar Solskjær bør forsterke laget med.

- Gå og hent Kane fra Spurs. Bare gå og hent ham. Hva er det dere ser på? Han scorer 20 mål i sesongen med øynene lukket. Bare hent ham, sa den tidligere Manchester United-kapteinen.

- Ikke mange er som Kane

På pressekonferansen før torsdagens møte med Partizan i Europa League ble Solskjær konfrontert med Keanes uttalelser og svarte med et smil:

- Roy er ganske rett fram, er han ikke?

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

- For oss handler det om å jobbe veldig hardt. Og å få Anthony (Martial) tilbake, og jeg er sikker på at når han er tilbake, vil det hjelpe Marcus (Rashford) også. Med angriperne vi har og farten deres, ser jeg frem til de neste ukene, sa Solskjær.

Nordmannen, som selv scoret 126 mål for Manchester United, innrømmer imidlertid at han er en stor beundrer av Tottenham-spiss Harry Kane.

- Det er ikke mange som Lewandowski og Harry Kane. De er som Shearer og van Nistelrooy - fantastiske målscorere. Våre spillere er annereledes, men jeg må si at jeg liker spillere som kan avslutte halvsjanser, og han gjør det. Han er en av de beste, men han er Tottenham-spiller, sa Solskjær ifølge Manchester Evening News.

Pogba og De Gea ute

United sendte denne uken Luke Shaw og Nemanja Matic til Dubai, hvor duoen trener seg opp igjen fra skader sammen med deler av Uniteds fysiske støtteapparat.

Solskjær må klare seg uten begge, samt keeper David De Gea mot Partizan, og nordmannen bekrefter samtidig at Paul Pogba ennå ikke er kampklar.

Les også:

Jesse Lingard er imidlertid tilbake fra skade og tilbake i United-troppen.

Kampen mellom Partizan Beograd og Manchester United starter klokken 18.55 torsdag.