RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane mobbet Soton-fansen

Sist oppdatert:
Først rykket de ned. Så kom Roy Keane på banen og mobbet dem for nedrykket. Da kokte det over for Soton-fansen.

SOUTHAMPTON – MANCHESTER UNITED 1-2: Ingen god dag for Southampton-fansen. Riktignok så det riktig så trivelig ut da John O’Shea fikk hjelp av Nigel Quashie til å sette ballen i eget nett tidlig i førsteomgangen. En nydelig heading av Darren Fletcher og ditto av Ruud van Nistelrooy sørget imidlertid for nedrykk, og Roy Keane syntes det var på plass med litt ekstra salt i sårene.

I følge Sporting Life skal Manchester United-kapteinen ha løpt på banen etter kampen og besvart hjemmefansens tilrop med en nedovervendt tommel – en klar hentydning til Soton-spillernes og –fansens nedrykk.

Etter først å ha ropt skjellsord mot klubbens leder Rupert Lowe for en vinglende og defensiv styring av klubben vendte fansen så sin frustrasjon mot Keane. United-kapteinen måtte ledes ut av banen av vaktene etter at frustrerte Sothampton-supportere løp for å fortelle Keane hva de syntes om ham.

Det vil bli satt i gang en undersøkelse om hva som skjedde på St Marys, melder Sporting Life.

Optimisme i Norge
Lederen fort Southamptons norske supporterklubb, Sjur Lonbakken, sukker oppgitt når TV 2 Nettavisen forteller ham om hva som skal ha skjedd St Marys etter sluttsignalet. Men den norske supportersjefen velger imidlertid å se med optimistiske øyne på tiden fremover.

- Slik jeg ser det, så vil vi beholde de fleste kvalitetsspillerne våre. Niemi går nok, men vi har en utmerket andrekeeper (Paul Smith) og dermed står vi sterkt rustet. Hvis Redknapp blir og får tatt en høyst nødvendig storopprydning i spillerstallen, så tror jeg på et hurtig gjensyn med toppdivisjonen, forteller Lonbakken.

Statistikken taler imidlertid ikke til Southamptons fordel.

Ruud Van Nistelrooy sender ballen forbi Antti Niemi, og Southampton rykker ned.
Ruud Van Nistelrooy sender ballen forbi Antti Niemi, og Southampton rykker ned.
- Av de 18 siste klubbene som har rykket ned, har bare tre av dem gått rett opp igjen. Det blir vanskelig, men ikke umulig, hevder den norske supportersjefen.

Det lyktes ikke TV 2 Nettavisen å få noen kommentarer fra Claus Lundekvam på nedrykket søndag kveld.


HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere