Keane nærmer seg Premier League

Foto: AFP

Roy Keane er i ferd med å styre Sunderland til Premier League. Seieren lørdag var lagets syvende på de siste ni kampene.

24.02.07 22:28

Den tidligere Manchester United-helten Keane tok over et skralt Sunderland-lag i august i fjor, og sesongen startet ganske trått.

Men de siste månedene har Black Cats-fansen virkelig begynt å tro på opprykk. I 2007 står laget fra Stadium Of Light med syv seire, to uavgjort og ingen tap.

En scoring på overtid av Liam Miller, en spiller som Keane hentet fra United, var nok til å sikre en 2-1-seier over lederlaget Derby foran 36.049 tilskuere. Det er tydelig at Keanes vinnerinstinkt fra tiden i United-trøya har begynt å smitte over på det unge Sunderland-laget.

Svært tett i toppen

Seieren sikret også en svært dramatisk innspurt i toppen av The Championship League. Kun fire poeng skiller fra tetlaget West Bromwich (63) til Wolverhampton på 8. plass (59). De to beste rykker direkte opp, mens lag 3-6 spiller kvalifisering om én plass til i neste sesongs Premier League.

Sunderland er i øyeblikket på 4. plass, med tre poeng opp til direkte opprykk. Lederlaget West Bromwich tapte terreng lørdag etter at de kun klarte 1-1 borte mot Leicester.

Claus Lundekvam er også i høyeste grad involvert i opprykkskampen. Southampton steg til 5. plass etter 1-0 over Ipswich lørdag. Lundekvam spilte hele kampen.

Se tabellen i The Championship her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag