RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Keane refser United-snillisme

Roy Keane mener snillismen ble for fremtredende i Manchester United. Torsdag skrev han under for Celtic.

- Jeg liker å pushe meg selv og folkene rundt meg hardt, men det virker som det er noe galt med det i moderne tider. Folk likte det opp til et par måneder siden, men plutselig forandret ting seg. Men jeg tror nok at i løpet av min karriere – jeg har vært profesjonell i 15 eller 16 år – så har 99 av 100 av dem jeg har spilt med, antakelig likt meg og likt å spille sammen med meg, sa Keane torsdag, ifølge SkySports.

Keane slaktet sine tidligere medspillere Alan Smith, John O’Shea, Kieran Richardson, Liam Miller og Darren Fletcher i et intervju med Manchester Uniteds egen tv-kanal for en tid tilbake. Intervjuet ble stoppet av sjefene på Old Trafford på grunn av dets skarpladde innhold, og til slutt ble Keane og United enige om å avslutte samarbeidet.

Keane innrømmet torsdag at han seriøst vurderte Real Madrid, og at han også hadde samtaler med Everton og Bolton før han gikk til Celtic.

- Jeg ga hver klubb en sjanse. Jeg snakket med alle managerene, jeg snakket med Madrid så sent som på tirsdag. De forklarte meg at de kanskje måtte vente enda en uke, som var greit nok. Jeg følte bare at det var på tide å ta en beslutning. Jeg bestemte meg for at Celtic var klubben for meg, sa han.

Keane har skrevet under på en 18 måneders kontrakt med Celtic verdt 45.000 pund i uka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere