RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane sendte Celtic videre

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Mens Thomas Rogne ble sittende på benken hele kampen for den skotske storklubben.

DUNFERMLINE - CELTIC 2-4:

Thomas Rogne og Robbie Keane har det til felles at de begge ble kjøpt av Glasgow Celtic i overgangsvinduet i januar. Thomas Rogne var som kjent bosmanspiller fra Stabæk og ble hentet til Celtic som en framtidens mann.

Robbie Keane på sin side er en mann for nuet. Den tidligere Wolverhampton-, Liverpool-, Inter-, Leeds- og Tottenham-spilleren er hentet til klubben nettopp på grunn av sin erfaring.

Sist Keane forlot Tottenham floppet han fullstendig i liverpooldrakten. Søndag viste han i alle fall at han kan bli en viktig bidragsyter for den skotske storklubben.

Keane kom inn som innbytter og var svært delaktig da Celtic slo ut Dunfermline, og tok seg videre til kvartfinalen i den skotske cupen.

På stillingen 3-2 skaffet iren straffe og tok den selvfølgelig selv. Keane satte den sikkert og sikret samtidig seieren for Celtic. Det var irens første mål for sin nye klubb.

Thomas Rogne på sin side ble sittende på benken hele kampen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere