Manchester United-kaptein Harry Maguire har vært en av de største hakkekyllingene for de svake resultatene til Ole Gunnar Solskjærs mannskap den siste tiden.

Midtstopperen fikk imidlertid seg en etterlengtet opptur da han scoret Englands åpningsmål i 5-0-seieren i VM-kvalifiseringskampen mot Albania på fredag.

Men Manchester United-legende Roy Keane fant likevel noe å kritisere Maguire for etter hans scoring. Etter scoringen fikk man se 28-åringen feire med å ta seg til begge ørene før han skled på knærne ut mot sidelinjen.

Les også: Bale slaktes for dette: - Skammelig

- Flaut

Keane, som har vært en av Maguire største kritikere den siste tiden, ble ikke imponert over Maguires opptreden etter ledermålet på Wembley.

- Han tar seg til ørene og tror han stilner kritikerne, men jeg synes det er pinlig. Han har vært skammelig de siste månedene for Manchester United. Han tror at han stilner kritikerne sine om han scorer der. Flaut, var Keane sin knallharde dom i sendingen til britiske ITV.

Keane er kjent for å være en ekspert som ikke går rundt grøten, og som ikke er redd for å kritisere både spillere og managere.

Les også: Dean Smith blir ny Norwich-manager

Reagerer på Keane sin kritikk

Men i dette tilfellet synes tidligere Aston Villa-stjerne Gabriel Agbonlahor at Keane gikk for langt.

- Jeg har sett sitatene og videoen av Roy Keane, og jeg synes Roy Keane er en stor bølle der, sier han til Talksport, og fortsetter:

Les også: Özil får klubbpresident til å reagere: - Han må fokusere

- Jeg synes det er mobbing fordi Harry Maguire har vært under mye press etter noen ikke særlig gode prestasjoner for Manchester United.

Agbonlahor mener Maguire ikke gjorde noe galt, og bare var glad for å ha scoret et mål.

- Dette var den neste kampen som var mulig for ham å vise at han er en god midtstopper. Ja, det er Albania, men likevel, han gjorde en god jobb. Han scorer, blir glad for å score - da kommer du til å feire, sier han.

Ifølge Agbonlahor er Maguire sin feiring helt normal for en spiller som går gjennom en vanskelig periode.

- Hvis jeg gikk gjennom en periode med dårlig form og scoret et mål, ville jeg feiret på samme måte. Hendene til ørene for å si: «Jeg skal prøve å gjøre en god prestasjon», og det gjorde han, mener den tidligere Aston Villa-spissen.

Les også: Dette får Rekdal til å reagere etter Norges giganedtur: - Det er udyktighet

Dette sier Maguire om feiringen

Etter kampen mot Albania fikk Maguire spørsmål om feiringen, og sa at den «kom naturlig».

- Det var en fin ball fra Reece. Vi har jobbet med det, vi visste om områdene vi kunne utnytte og all honnør til støtteapparatet for det. Jeg sklei på knærne da jeg feiret, det kom bare naturlig for meg. Det er en fantastisk følelse å score for landet mitt, sa han, ifølge The Mirror.

Maguire hevder at feiringen ikke var myntet på noen.

- Det var ikke til noen, det kom bare naturlig for meg å gjøre det, sa han.

Maguire og England spiller siste kamp i VM-kvalifiseringen mandag kveld. Tar de poeng mot San Marino er de sikret å gå til VM i 2022 selv om Polen skulle vinne sin kamp mot Ungarn. Kampen starter klokken 20.45.