Harry Maguire har måttet tåle massiv kritikk for sine prestasjoner i Manchester United denne sesongen og enkelte har satt spørsmålstegn ved hans rolle som kaptein i laget.

- Vi er alle sinte

Nylig publiserte klubben et intervju med midtstopperen på sine egne hjemmesider, der han var tydelig på at både ham og laget ikke har prestert bra nok.

- Vi er alle sinte og ønsker å gjøre vårt beste, noe som muligens ikke alltid har blitt vist på banen. Men lagånden er god, til tross for hva folk sier, sier blant annet Maguire.

- Når man er en profesjonell fotballspiller, må man akseptere kritikken og respondere bra. Samtidig må man ignorere uroen fra utsiden iblant og bare gjøre jobben. Vi vet at vi kan skape en rekke med resultater, slik at alt det andre vil ordne seg, fortsetter han.

Les også: United-legende med knallhard dom: - Kast dem ut av klubben

Keane-slakt

Tidligere klubbkaptein Roy Keane, som nå har rollen som fotballekspert i England, har imidlertid lite til overs for Maguires uttalelser. Han ber fansen om å ikke høre på midtstopperen før han beviser noe på banen.

- Hvor mange ganger har han sagt det? Jeg ville ikke hørt på for mye av det Harry har å si, sier Keane ifølge Manchester Evening News.

- Jeg bedømmer en spiller ut ifra hva han gjør på banen, ikke det søppelet han kommer ut med om at «vi må holde sammen». Bedøm en spiller basert på det som skjer på banen.

Keane har vært en av Maguires aller største kritikere denne sesongen og har blant annet tidligere ment at han var som en robot i bevegelsene.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Mandag kveld venter en ny kamp for Maguire og Manchester United, når Aston Villa kommer på besøk til dyst i tredje runde av FA-cupen. Keane forventer en langt mer enn det han så av laget mot Wolverhampton i forrige kamp, som endte med 0-1-tap.

- United gjør ikke nok, men mot Aston Villa hjemme vil man forvente at de møter og gjør en god prestasjon. Det har ikke vært bra nok i det siste.