RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/EPA/MARTIN RICKETT

Keane slakter spillerne

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds Roy Keane er rystet over klubbens stjerner som tjener millioner av kroner, men ikke gir alt.

Ligagullet klarer de ikke, og nå er Manchester United i ferd med å tape kampen om 2. plassen mot Arsenal. Kaptein Roy Keane er misfornøyd.

- Alle i klubben må spørre seg om de gir 100 prosent for klubben. Det er jeg ikke sikker på om alle kan si at de gjør. Det er en forbrytelse i seg selv. Folk er drittlei unnskyldninger, og det er uansett snart ikke flere igjen, sier Keane ifølge BBC.

Oppgitt
Keane hvilte da Manchester United tapte mot bunnlaget Norwich i helga. Det er liten tvil om at kritikken går mot mange av de unge spillerne.

- Hvor mange sjanser skal en spiller få? Man kan ta med seg hesten til vannet, men man ikke tvinge den til å drikke. Manageren gjør alt for spillerne. Alt de ønsker får de. Alt de trenger å gjøre er å komme på trening hver dag med et ønske om å hjelpe klubben til å bli bedre, fortsetter han.

- Men dette handler ikke om enkeltspillere. Man kan ha verdens beste spillere, men hvis man ikke opptrer som et lag så vinner man ingenting. Tidligere har ingen kunnet være sikre på plassen i laget. Det var det som gjorde dem til glimrende spillere, og Manchester United til et godt lag. Det er greit med litt latter i gareroben, men kanskje har det blitt for mye. Kanskje har det vippet over motsatt vei, undrer Keane.

Samme hvem man møter
Manchester United møter Newcastle til semifinale i FA-cupen til helga, men selv om Keane selvfølgelig vil vinne, mener han det bør være en selvfølge. Uansett kamp.

- Det betyr ingenting om man møter Newcastle, Norwich, Arsenal eller AC Milan. Man må gi 100 prosent uansett. Hvis man tror det kan bli lett, blir man slått.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere