RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane solgt til Tottenham

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool og Tottenham ble enige om overgangen like før fristen gikk ut.

Liverpool bekreftet like før klokken 17.00 mandag at man er kommet til enighet med Tottenham om en overgang for Robbie Keane.

Senere mandag ettermiddag ble det klart at de personlige delene av kontrakten også var kommet i boks, og at Keane har skrevet under på en fireårskontrakt. Nå bærer det tilbake til klubben han spilte 254 kamper for fra 2002-2008.

- Det var en vanskelig avgjørelse for meg å forlate Tottenham i sommer. Jeg vet at noen Spurs-fans vil føle at jeg har skuffet de, men jeg kan love at jeg kommer til å gi alt for klubben. Nå må vi kjempe oss oppover på tabellen, sa Keane til Tottenhams hjemmeside.

- Jeg er overbegeistret over at Robbie Keane er tilbake i Tottenham. Han er en fabelaktig spiller som kan utgjøre en forskjell, sier manager Harry Redknapp ifølge Sky.

Den irske spissen ble kjøpt fra Tottenham for rundt 200 millioner kroner i august, men Liverpool har visstnok ikke betalt fullt så mye for Keane. Ifølge BBC skal Keane koste londonklubben rundt 120 millioner kroner.

Robbie Keane ble som kjent vraket fra søndagens kamp mot Chelsea, som endte med en viktig 2-0-seier til Liverpool.

Iren scoret kun fem mål på 19 oppgjør for rødtrøyene, og måtte ofte finne seg i å bli henvist til benken av Liverpool-manager Rafael Benitez.

Keane blir med dette den tredje spilleren som returnerer til londonklubben i dette overgangsvinduet. Jermain Defoe og Pascal Chimbonda blir også å finne på White Hart Lane resten av sesongen.

Rått onlinespill: Spill Managerleague her!

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere