RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Roy Keane, Manchester United
Roy Keane, Manchester United Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/GARETH COPLEY

Keane vil forlenge med United

Manchester Uniteds midtbaneveteran Roy Keane åpner for å forlenge kontrakten på Old Trafford.

Den irske landslagskapteinen har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og har tidligere signalisert at han vil legge fotballskoene på hyllen ved kontraktens utløp.

Nå gjør imidlertid Keane helomvendig. 33-åringen ønsker å fortsette karrieren i Manchester United og åpner for å skrive under på en ny kontrakt.

- Jeg stortrives i klubben, og min største utfordring er å fortsette karrieren så lenge som mulug. Jeg har halvannet år igjen av kontrakten og vil selvsagt fullføre den. Er jeg i stand til å spille fotball etter den tid, vil jeg bli værende i Manchester United i ytterligere år, sier Roy Keane til Daily Mail.

- Fysikken er på topp
Manchester Uniteds kaptein har vært mye skadet i løpet av sin karriere - men tror ikke det hindrer ham i å fortsette på topplan i ytterligere år.

- Jeg føler meg i glimrende fysisk form. Er jeg i like god form om ett år, vil jeg fortsette karrieren. Så lenge Manchester United vil ha meg, vil jeg gledelig fortsette her, sier Roy Keane.

- Jeh håper på å oppnå flere høyepunkter i med Manchester United, fastslår den hardspillende midtbaneveteranen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere