Gå til sidens hovedinnhold

Keegan: - Jeg lover å slutte

Etter en strålende avslutning på sesongen sa Manchester City-manager Kevin Keegan: – Jeg lover å gi meg når kontrakten går ut om to år.

MANCHESTER CITY – EVERTON 5-1: For selv om avslutningen sto til 10 i stil, har sesongen vært en skuffelse for klubben med ligaens mest moderne stadionanlegg.

Før sesongen sa Keegan at målet var topp seks. Det endte med topp 16.

Slutt i 2006

– Jeg kan love fansen her og nå at jeg ikke fortsetter i City etter at kontrakten min utgår i juni 2006. Selv om vi skulle vinne ligaen før det, så slutter jeg, sa Keegan etter kampen ifølge AP.

Keegan var i det minste svært fornøyd med lagets innsats etter storseieren over Everton. City utspilte Liverpool-laget etter alle kunstens regler og kunne fort ha vunnet med større sifre.

6 måneder for sent

To mål av Cost Ricas stjernespiss Paulo Wanchope og en panggoal av Nicolas Anelka – hans 24. for sesongen – startet målfesten for City. Senere plusset Antoine Sibierski og Shaun Wright-Phillips på med hvert sitt mål slik at hjemmefansen endelig kunne smile.

– Dagens prestasjon kom seks måneder for sent – minst. Spesielt ettersom vi spilte ganske godt mot Aston Villa og Bolton – uten å få betaling, sa Keegan.

Ditto for Everton

I Everton er problemet omtrent det samme som hos City: Manglende uttelling av godt potensiale. Manager David Moyes, som ble genierklært for et par år siden, må bygge et nytt lag foran neste sesong.

– Fotball handler om flere ting. Å bestemme seg for noe og utføre det er kanskje de to viktigste tingene, og vi har ingen av delene akkurat nå, sa han etter kampen.

– Til slutt kan vi feire at vi ikke rykket ned – og det er en fallitterklæring.

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen