*Nettavisen* Sport.

Keegan neste for Sunderland?

Bunnlaget Sunderland øynet sin andre ligaseier for sesongen, men fikk kampen ødelagt av en utvisning. Nå går spekulasjonene om at Kevin Keegan skal overta managerstolen.

02.01.06 20:23

FULHAM - SUNDERLAND 2-1: Sunderland, som er selve anti-tesen til Chelsea med én seier på 20 ligakamper, var friske i 1. omgang og ledet lenge etter en tidlig scoring av Liam Lawrence. Plutselig virket det som om laget hadde litt selvtillitt igjen.

Men så raknet det.

Collins John helten

Først utliknet den raske Fulham-spissen Collins John, mot spillets gang, like før pause. Deretter, 12 minutter ut i 2. omgang, skjedde det som ødela for Mick McCarthys menn: Som bakerste forsvarer rev Caldwell ned Fulhams Brian McBride og dommer Dermot Gallagher ga korrekt rødt kort.

Som typisk er for lag i motgang, scoret Fulham like etter. John nettet igjen etter et flott oppspill fra Heidar Helguson. Dermed var Sunderland-skuta sunket - igjen.

McCarthy ut, Keegan inn?

I England snakkes det nå om at legenden Kevin Keegan, eks Manchester City- og Newcastle-manager, skal overta roret på Stadium of Light.

- Jeg er ikke overrasket over spekulasjonene, vi er tross alt på bunnen av tabellen. Men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å fortsette å jobbe hardt, sa McCarthy til Sky Sports etter lagets 16 ligatap på 20 kamper.

Engelske medier vil ha det til at Keegan selv har meldt seg for klubben med ønske om å overta.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag