Gå til sidens hovedinnhold

Keegan støtter Hodgson

Roy Hodgson ble skånet for tøffe spørsmål fredag. Samtidig tar Kevin Keegan den utskjelte manageren i forsvar.

For mens de fleste rundt Liverpool velger å være stadig mer kritisk til klubbens manager, velger Kevin Keegan å se prestasjonene i et lengre perspektiv.

– Å si «Hodgson må gå» er for lettvint. Han overtok et lag og en klubb som har vært på vei nedover i flere tiår, sier den gamle Anfield-helten ifølge The Mirror.

Ikke i nærheten
Liverpool avlyste i går pressekonferansen foran søndagens FA-cupkamp på Old Trafford. Forklaringen er ifølge goal.com at snakk om kampen ville blitt overskygget av spørsmål om Roy Hodgsons framtid som manager. I stedet valgte de å legge ut et eget intervju med Hodgson på sin hjemmeside.

Keegan er rystet over tilstanden klubben er i.

– Alt du kan gi Roy skylden for er de tjuetalls kampene han har ledet laget. Problemet for Liverpool er at de prøver å leve opp til historien sin. Standarden er satt og dagens spillere har ikke vært i stand til å leve opp til den, sier Keegan, som selv vant tre ligatitler med Liverpool.

Verst, men best
Status nå er en helt annen. Ligaen er ikke vunnet siden 1990, og det er bare fire poeng ned til nedrykksstreken. Og på søndag møter de erkerival Manchester United i FA-cupen.

– Samtidig som det er den vanskeligste kampen man kan spille, er det på mange måter også den beste de kunne hatt akkurat nå. Et tap for Derby eller Nottingham Forest ville vært ganske så dødelig, sier Keegan.

Keegan har selv prøvd seg som manager med vekslende hell. Han rykket opp med tre forskjellige klubber og ble spesielt en stor helt i Newcastle. Som sjef for England valgte han å gå etter en rekke svake resultater som kulminerte med tap mot Tyskland i den siste kampen på gamle Wembley. (ANB)

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut