RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keegan vil tviholde på Anelka

Nicolas Anelka
Nicolas Anelka Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nicolas Anelka scoret to nye mål for City, og nå er manager Kevin Keegans store mål å holde han i klubben.

Transfervinduet lukkes på tirsdag, og Monaco har lenge snust på den franske superspissen. Anelkas rådgivere syntes spill i Champions League hørtes forlokkende ut.

Ivrige rådgivere
– De sa at Monaco ikke hadde penger, men at vi burde gi bort Anelka til dem for at han skulle få spille i Europa. Jeg lurer fortsatt på hvorfor det skulle være bra for oss, sa en irritert Keegan til Sportinglife etter kampen.

Anelka er hvertfall i form om dagen. Etter 13 minutter satte han inn 1-0 for City etter en pasning fra Mills. Hjemmelaget fortsatte å presse Charlton på defensiven, og 2-0 kom ved Trevor Sinclair.

I andre omgang fortsatte enveiskjøringen.

Og i motsetning til så mange ganger tidligere, var Manchester City effektive foran mål. Anelka plasserte inn 3-0 etter forarbeid av stortalentet Shaun Wright-Phillips. Sistnevnte avsluttet selv til 4-0 på et godt skudd fra 18 meters hold.

Nesten ustoppelig
Og i fokus etter storseieren: Nicolas Anelka. – Til og med når Nicolas er 60% av hva han kan være, er han en trussel. De dagene han er 100% er han nesten ustoppelig, og i dag var han nesten der, sa en imponert Keegan.

Ikke rart han vil kjempe med nebb og klør for å få beholde storscoreren sin. Skal City ha suksess, kan de neppe miste noen av sine beste spillere.

– Vi er nødt til å gi denne fansen en sesong de vil huske. Vi er kapable til å gjøre det, mente Keegan etter den strålende kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere