Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keegan vil tviholde på Anelka

Nicolas Anelka
Nicolas Anelka Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nicolas Anelka scoret to nye mål for City, og nå er manager Kevin Keegans store mål å holde han i klubben.

Transfervinduet lukkes på tirsdag, og Monaco har lenge snust på den franske superspissen. Anelkas rådgivere syntes spill i Champions League hørtes forlokkende ut.

Ivrige rådgivere
– De sa at Monaco ikke hadde penger, men at vi burde gi bort Anelka til dem for at han skulle få spille i Europa. Jeg lurer fortsatt på hvorfor det skulle være bra for oss, sa en irritert Keegan til Sportinglife etter kampen.

Anelka er hvertfall i form om dagen. Etter 13 minutter satte han inn 1-0 for City etter en pasning fra Mills. Hjemmelaget fortsatte å presse Charlton på defensiven, og 2-0 kom ved Trevor Sinclair.

I andre omgang fortsatte enveiskjøringen.

Og i motsetning til så mange ganger tidligere, var Manchester City effektive foran mål. Anelka plasserte inn 3-0 etter forarbeid av stortalentet Shaun Wright-Phillips. Sistnevnte avsluttet selv til 4-0 på et godt skudd fra 18 meters hold.

Nesten ustoppelig
Og i fokus etter storseieren: Nicolas Anelka. – Til og med når Nicolas er 60% av hva han kan være, er han en trussel. De dagene han er 100% er han nesten ustoppelig, og i dag var han nesten der, sa en imponert Keegan.

Ikke rart han vil kjempe med nebb og klør for å få beholde storscoreren sin. Skal City ha suksess, kan de neppe miste noen av sine beste spillere.

– Vi er nødt til å gi denne fansen en sesong de vil huske. Vi er kapable til å gjøre det, mente Keegan etter den strålende kampen.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!