RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keeper-Haugen reddet seieren

SOLID: Lars Haugen sto som en vegg da Dinamo Minsk møtte Sotsji og reddet 34 av 36 skudd.
SOLID: Lars Haugen sto som en vegg da Dinamo Minsk møtte Sotsji og reddet 34 av 36 skudd. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)
Lars Haugen er tilbake i varmen hos Dinamo Minsk.

Lars Haugen reddet 34 av 36 skudd og hjalp Dinamo Minsk til 3-2-seier borte mot Sotsji i ishockeyserien KHL lørdag.

Etter en lang periode uten spilletid er Haugen tilbake i varmen og voktet målet for tredje gang på rad. Alle tre kamper er endt med seier. Særlig imponerte han i torsdagens seier mot Slovan Bratislava, da han reddet 45 skudd i selve kampen og to av tre straffeslag.

Også lørdag var Haugen god, da han var tilbake i OL-byen Sotsji. Hjemmelaget vant skuddstatistikken, men gjestene fra Hviterussland vendte 0-1 og 1-2 til seier etter to mål av Alexei Kaljuzjnij og et vinnermål av Jonathan Cheechoo på pasning fra Kaljuzjnij.

Like god var ikke dagen for Jonas Holøs. Hans Lokomotiv Jaroslavl tapte 0-2 hjemme for Slovan Bratislava. Holøs spilte 20.43 minutter og hadde ett skudd på mål.

Dinamo Minsk er på femteplass i KHLs vestre halvdel, Lokomotiv på sjette. Patrick Thoresens SKA St. Petersburg er nummer to. Alle de tre nordmennenes lag er trygt inne på sluttspillplass. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere