RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: Alf Ove Hansen/Scanpix)

Keeper-helten vil bli i Drammen

Sist oppdatert:
Espen Johnsen håper Rosenborg raskt gir ham det svaret han ønsker.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FREDRIKSTAD-STRØMSGODSET 1-1:

Strømsgodset-målvakten, som fortsatt eies av Rosenborg, sto som en levende vegg mot Fredrikstad. Nå håper han at han får bli i Drammen enda ett år.

- Har ringt RBK
- Jeg håper jeg får bli i Drammen, ja. Men da må Strømsgodset og Rosenborg bli enige, og det er det jo slett ikke sikkert at de blir, sier en svært fornøyd Espen Johnsen til Nettavisen etter å ha sikret ny tippeligakontrakt med Drammensklubben.

- Hva sier magefølelsen?

- Magefølelsen sier 50-50. Men jeg har allerede ringt flere ganger til RBK-ledelsen for å be dem om å bestemme seg så fort som mulig, jeg har tross alt en familie som gjerne også ser at vi får en avklaring om ikke så lenge, forteller han.

- Sikker på strafferedning
Espen Johnsen hadde flere kvalifiserte redninger i søndagens 1-1-kamp på Fredrikstad Stadion. 22 minutter før full tid ble hjemmelaget tildelt straffespark, men bortelagets sisteskanse var aldri nervøs da John Anders Bjørkøy la ballen på ellevemetersmerket. FFK-kapteinen, som vanligvis er svært så sikker fra straffemerket, hamret ballen utenfor Espen Johnsens høyre hjørne.

- Jeg var sikker på at jeg skulle redde, og vet at jeg hadde tatt den hvis den hadde gått innenfor stengene. Jeg spilte på meg selvtillit de første drøye 70 minuttene, og det er alltid viktig når sånne situasjoner dukker opp, sier han.

- Et nederlag
John Anders Bjørkøy var, naturlig nok, svært skuffet etter å ha avgitt poeng i en kamp hjemmelaget dominerte fra start til mål. Og den tidligere Hønefoss-spilleren var forbannet på seg selv etter å ha brent hjemmelagets to største målsjanser.

- Ett poeng er et nederlag for oss i denne kampen. Jeg skulle ha scoret to mål, men scoret null. Mer er det ikke å si om den saken, sier han.

Bjørkøy avviser at han hadde for stor respekt for Espen Johnsen da han skulle ta straffesparket.

- Jeg har ikke mer respekt for han enn for andre keepere, nei, fastslår midtbanespilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere