RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keeper-Johnsen viste finger’n

Sist oppdatert:
Espen Johnsen så rødt allerede før han ble utvist på Kristiansand Stadion lørdag. Den personlig kristne RBK-keeperen viste publikum fingeren.

- Ja, jeg viste dem fingeren etter at de hetset meg på 3-0. Jeg ble sint. Det var ikke vondt ment, men det var dumt av meg og jeg burde ikke gjort det, sier Espen Johnsen Fædrelandsvennen.

Johnsen hadde en helsvart dag på sin gamle hjemmebane da Rosenborg tapte 2-5 for serielederen lørdag kveld.

Før en halvtime var spilt, ble RBK-keeperen sendt av banen. Da sto det allerede 3-0. Og Johnsen var skyld i minst halvannet av målene.

Johnsen har ingen problemer med å innrømme at han hadde en dårlig dag mellom stengene. Og nå ber han altså om unnskyldning for å ha vist publikum fingeren.

Men det røde kortet skjønner han lite av. Johnsen hevder bestemt at Start-spissen Todi Jónsson overdramatiserte sitt fall.

- Jeg vil ikke påstå at Jónsson filmet, men han falt lett, sier Johnsen til Adresseavisen.

Rosenborg varslet etter kampen at de anker det røde kortet inn for Norges fotballforbund.

PS. Å vise fingeren er i ferd med å bli tradisjon på Kristiansand stadion. Tidligere i sommer gjorde Tom Nordlie det samme – med adresse Lyn-benken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere