Gå til sidens hovedinnhold

Keeper-Knudsen med mot Danmark

Det skjer etter ønske fra de andre landslagskeeperne.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): I forrige uke ble det klart at Jon Knudsen har skadet hånden og er uaktuell for spill mot Danmark. Likevel blir førstekeeperen en del av troppen under oppkjøringen til «Slaget om Norden». Det røper Jon Knudsen til Nettavisen onsdag ettermiddag.

- Frode (Grodås) har snakket med Espen (Bugge Pettersen) og Rune (Almenning Jarstein). De ønsker at jeg skal være med på samlingen, så Frode spurte om jeg hadde lyst. Det setter jeg pris på og har lyst til. Jeg har vært med de siste to årene, og jeg ser på oss keepere som et team, sier Knudsen til Nettavisen.

Keepertrener på landslaget, Frode Grodås, sier til Nettavisen at de vil ha med Knudsen av flere årsaker.

Gjør andre gode
- Keeperne fungerer godt sammen, og trives i hverandres selskap. Jon har dessuten evnen til å gjøre andre gode, og han kan bidra til å skape en god atmosfære. I tillegg er jeg småskadet, så det kan hende jeg trenger skytehjelp, ler Grodås.

Knudsen er forståelig nok fortsatt skuffet og lei seg etter skaden som setter han ut av spill, i det som ville vært den viktigste kampen i Stabæk-keeperens karriere.

- Det er en følelse som kommer og går. Jeg klarer å se fremover, men plutselig kan jeg få noen minutter hvor jeg ergrer meg veldig. Det er fortsatt litt berg-og-dalbane, og det tror jeg det kommer til å være frem til kampen er ferdigspilt, forteller han.

Det mange nå spør seg, er hvem som overtar plassen hans i Norge-målet. Det gjør også Knudsen.

- Det er et tøft valg. Jeg tror helt sikkert de kommer til å velge riktig, og jeg tror uansett hvem som står at det kommer til å gå bra. Begge keeperne er gode, og jeg vil ikke favorisere noen av dem før de samles, sier Stabæk-keeperen.

- Må se dem i øynene
Den som skal ta det tøffe valget, er Frode Grodås. Han har ikke bestemt seg for hvem han ber Drillo bruke som keeper i den uhyre viktige landskampen mot Danmark.

- Jeg tenker på det hele tiden, men før jeg kan ta et valg må jeg se dem i øynene og se at alt er på plass, sier Grodås, som til tross for en skadet førstekeeper ser frem til «Slaget om Norden».

- Det blir utrolig morsomt, og jeg gleder meg enormt, avslutter Grodås.

Få med seg de siste sportsnyhetene på Nettavisens nye iPhone App!

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden