RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keeper-krise etter ny skade

Foto: Håkon Mosvold Larsen (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Bente Nordby gråt da keeperkollega Christine Colombo Nilsen skadet seg på landslagstrening.

BISLETT (TV 2 Sporten): - Dette er så trist, sier Bente Nordby med tårer i øynene til TV 2 sporten.

Det var under en avslutningsøvelse at Colombo Nilsen satte foten fast i gresset og fikk en vridning i kneet. Kolbotns solide keeper falt om med store smerter på Bislett-gresset.

- Min baby
Treninga ble avbrutt umiddelbart.

Bente Nordby stormet til for å trøste sin gode keepervenninne.

Etterpå hadde førstekeeperen vanskeligheter med å flytte blikket opp fra gresset.

- Hun har jo alltid vært et barn for meg. Jeg er mamma og hun er min baby. Dessuten er Colombo en keeper i kjempeform. Dette er bare trist, fortsetter Nordby.

Keeperkrise
Landslagsvenninene ble preget av hendelsen, og Norge er dermed i keeperkrise ettersom reserve Ingrid Hjelmeset også er skadet. Askers sisteskanse er ute i tolv uker etter at hun røk et leddbånd i venstre kne.

Nå må Bjarne Berntsen på keeperjakt for å finne reserven til Bente Nordby til torsdagens viktige kamp mot Østerrike. For sånn som skaden så ut må det en mirakeldoktor til for å få Colombo Nilsen klar til torsdagens TV 2-sendte oppgjør på Åråsen.

- Dette er ikke gunstig. Vi får se hvor galt dette er etter at undersøkelsen er gjort, men vi har mange gode keepere vi kan hente inn.

Det er for øvrig andre gang Colombo Nilsen skader seg i kneet. I fjor måtte Kolbotn leie inn Trondheims Ørns Lise Beate Bye for å komme seg ut av keeperkrisa da Colombo Nilsens kne slo seg vrang.

- Det er det samme kneet som sist. Nå får vi bare håpe på det beste. Vi skal undersøke dette nærmere, sier landslagslege Tonje Fløynes.

Colombo Nilsen orket ikke snakke etter den vonde opplevelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere