Gå til sidens hovedinnhold

Keeper-trøbbel for FFK

FFK-fansen ber til høyere makter for å få Rami Shaaban friskmeldt til neste serierunde.

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): BRANN - FREDRIKSTAD 3-1 : (Trykk play i videovinduet over for å se Sæternes´ 2-1-mål): Rami Shaaban har vært strålende i Fredrikstads mål denne sesongen, og har havnet på flere toppklubbers blokk.

Lyskestrekk
Men etter å ha reddet Branns Olafur Örn Bjarnasons straffespark var det sluttspilt på Brann Stadion for svensken.

En lyskestrekk gjorde at Shaaban aldri kom på banen etter pause.

- På straffen måtte jeg ut i full strekk og da kjente jeg det godt, sier han til TV 2 Nettavisen.

Men skaden var ikke ny for Fredrikstads sisteskanse.

- Jeg fikk den mot Viking sist da jeg tok en sprint i sluttminuttene. Da kjente jeg det i lysken. Nå har jeg fått behandling hele uken og håpet det skulle holde i 90 minutter, men det holdt i 45, forklarer han.

Må bruke hodet
Selv tror han at han er snart tilbake på banen, og mener at han kunne ha fullført kampen mot Brann dersom det var en avgjørende kamp for FFK.

- Slike skader er vanskelige. Tar man en sjanse kan man være ute i to-tre måneder. Så noen ganger gjelder det å spille med hodet og ikke med hjertet, sier Shaaban.

Strafferedning nummer to mot Brann
Strafferedningen var hans andre mot Brann denne sesongen. I seriepremieren reddet han fra Martin Andresen. Denne gangen var det altså Bjarnasons tur til å bli stoppet av den svenske VM-keeperen.

- Da dommeren ba ham om å flytte ballen, så flyttet han den til høyre for seg. Når straffeskytteren flytter den til høyre, så tror jeg han vil skyte til venstre og slengte meg dit, gliser han.

Og han lar gjerne Brann prøve seg fra ellevemetersmerket igjen.

- De får gjerne ta flere straffer på meg, ler han.

Tror på Staw
Mandag spiller FFK en veldig viktig kamp mot HamKam, og selv om Shaaban er optimist med tanke på om han blir spilleklar, er han ikke nervøs dersom Lasse Staw må vokte målet i nedrykksduellen med HamKam.

- Lasse er en veldig dyktig målvakt. Det er derfor en har flere keepere i stallen. Lasse ville ikke vært her dersom han ikke kunne erstatte meg for en kortere periode, sier han.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping