Gå til sidens hovedinnhold

Keeperen scoret for Blackburn

Keeperen Brad Friedel utlignet til 2-2 mot Charlton i kampens 90. minutt, men til liten nytte. Claus Jensen scoret vinnermålet for Charlton tre minutter på overtid.

CHARLTON - BLACKBURN 3-2: Charlton tok sin første seier på fire forsøk etter at Scott Parker forsvant til Chelsea. Moro for Charlton, men selvfølgelig veldig bittert for Brad Friedel.

Det er tross alt ikke hver gang han scorer mål.

Di Canio i storform
Carlton Cole og Jason Euell sørget for tomålsledelse for Charlton ved pause, mens innbytter Andy Cole og keeper Brad Friedel reduserte og utlignet.

Friedels mål kom etter at han fikk ballen i føttene ved straffemerket etter en corner. Amerikaneren klemte til med venstrebeinet, og så ballen fyke inn nede i hjørnet.

Paolo Di Canio stod bak mye av spenningen hjemmelaget produserte, og slo den målgivende pasningen til lagets to første mål. Seiersmålet var det imidlertid Claus Jensen - banens beste da Danmark slo Tyrkia borte i midtuka - som ordnet.

Dermed fikk manager Alan Curbishley gleden av å lede laget opp til femteplass i Premier League, uken etter at han signerte en ny treårskontrakt. Charlton har ligget på fjerdeplassen i over tre måneder av sesongen, men hadde falt ned etter den siste tidens svake resultater.

- Typisk oss!
Blackburn-manager Greame Souness var tydelig oppgitt etter nok et tap.

- Dette var typisk for vår sesong. Vi slipper inn noen billige mål, sliter sokkene av oss for å komme inn i kampen igjen og så kaster vi det bort helt på tampen, sa Souness til Blackburns hjemmeside etter matchen.

Laget hans ligger fire poeng over nedrykksstreken med 12 kamper igjen av sesongen.

Martin Andresen så hele kampen fra Rovers' innbytterbenk.

HTML EMBED
Reklame

Black Week: 10 kupp du gjør på vinterjakker