RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keepertabbe reddet Spurs

Sist oppdatert:
Arsenal-fansen hadde såvidt begynt å fryde seg over et Tottenham-feilskjær mot WBA da bortelagets keeper hjalp Spurs til tre poeng.

TOTTENHAM - WEST BROMWICH 2-1: West Bromwich bød Tottenham på overraskende mye problemer mandag kveld. Det var ikke før i det 89. minutt at Robbie Keane satte inn det avgjørende målet.

Målet kom på straffespark etter at WBA-keeper Tomasz Kuszczak felte Jermain Defoe i straffefeltet, etter at han selv hadde gitt bort ballen utenfor 16-meteren.

Keanes straffemål sikret Tottenham tre meget viktige poeng.

En kikk på tabellen i Premier League forteller at det er fire lag som slåss om fjerdeplassen - den som gir en klubb rett til å spille Champions League-kvalifisering.

Tottenham har innehatt fjerdeplassen lenge, og så en stund ut til å riste av seg blant annet erkefienden Arsenal. Det har ikke skjedd. Nå er avstanden fem poeng, og Tottenham kan like gjerne se opp mot Liverpools tredjeplass som ned på forfølgerlagene.

Blackburn er nærmeste utfordrer til Tottenham, og Morten Gamst Pedersens klubb er bare tre poeng bak. Arsenal har en kamp til gode, og kan passere Blackburn.

Bolton er også med i kampen om fjerdeplassen. Wanderers er riktignok sju poeng bak Tottenham, men har to kamper mer igjen på programmet.

Det går mot en thrilleravslutning for disse fire lagene. Det samme gjelder for øvrig også WBA, som ligger på 17. plass etter den 31. serierunden.

Bryan Robsons lag fortjente å få med seg poeng fra White Hart Lane, men måtte gå poengløse av banen for 18. gang denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere