*Nettavisen* Sport.

Kejseren er tilbake

Foto: hesteguiden.com

Vi tror det er tet og slutt for Kejser K.D på Biri fredag og byr også på en formsterk kaldblodshest som banker.

Sportspills meny fredag
V4 Boden: Ny suksess?
Oddstips: Vi tror på Rösler og Brentford
Premier League: Skaderapport

Ingen grunn for norske trav- og hestespillere til å fortvile denne fredagen heller. Det starter opp med V4 fra Boden, fortsetter med V5 fra Romme og ettermiddagsgalopp fra Øvrevoll og til kvelds er det V65 fra Biri.

Torsdagen ble en strålende dag for oss tipsmessig. Under V4-løpene på Axevalla vant vår banker Global Mazerine og ikke minst vårt drag Pay Back Chip i V4-3. Det mellomste forslaget på 360 kroner betalte tilbake pene 1 860 kroner. På Bergen travpark ble det enda bedre klaff. Vi spådde at det ble vanskelig på Bergen travpark i kveld og det ble det. Ingen favoritter vant i V5-A, men vi hadde 1 Kandidaten som vår favoritt i V5-2A (3.valg i spillet), dessuten 1 Zipin Rapida som 8.valg (10.valg i spillet) og 8 Spiklinja som 2.valg (4.valg i spillet). De som fulgte vårt største V5A-forslag kunne kvittere ut storfine 11 829 kroner i utbetaling for fire rette. I V5B-spillet ble det fem rette på det mellomste forslaget og 886 kroner tilbake og begge DD-forslagene satt klokkerent i Bergen. Totalt innspilt ble det supre 17 895 kroner denne herlige torsdagen!

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 19.00
V5 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er fine spilleløp på Biri denne fredagen og tre av V65-løpene ser vidåpne ut på forhånd. Derfor må vi spille to bankere for å få råd til bred gardering i disse løpene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vår hovedbanker kommer ut i V65-2. Vi hadde veldig god tro på 3 Ulsrud Ulf både nest sist og sist og spesielt sist var det stil over fireåringen. Overtok da teten runden fra mål og hadde over 20 meter ned til annenhesten Nito Nicklas ved målpassering. Fredag er motstanden enda enklere og normalt er Ulsrud Ulf dønn travsikker. Formutviklingen peker strakt oppover, startsporet er ypperlig og motstanden høyst middels. Kai Johansen sitter bak en vinner i V65-2 og vi nøler ikke med bankerspillet.
Rangering V65-2: A: 3 B: 8-6 C: 1-4-9-2-7 D: 5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er ikke ofte vi spiller banker på en hest som står med tre nuller i sine tre siste starter, men fredag gjør vi et unntak. Seiersmaskinen 1 Kejser K.D. kommer tilbake etter halvannen måneds pause og fra spor en på yndlingsdistansen. Tiåringen har hatt spor ni, spor åtte og spor sju bak bilen i sine tre siste starter og to av løpene har i tillegg vært over full distanse. Hesten som har vunnet 29 ganger på 61 forsøk, tok fem strake seire i rundt årsskiftet 2010/2011. Tok to strake seire i november i fjor og trives altså veldig godt på denne årstiden. Det er tetgaranti fredag og selv om formen er en smule usikker, er det ikke mange andre i dette feltet som viser toppform heller. Normalt får Gunnar Austevoll dirigere i front og da skal det være en topp vinnersjanse. Vi tror på historikken og bankerspiller i V65-6/V5-3/DD-2.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 1 B: 4-9-11 C: 2-5-3-6-10-7-12 D: 8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Det er ikke lett å få inn fartsfylte, men akk så galopplystne 12 Tekno Leika på bestilling. Hoppa kommer nå tilbake etter fire måneders pause og satt grå hår i hodet på spillerne i vårsesongen. Fint startspor og billig motstand gjør at vi setter henne først.

I samme kategori finnes 8 Telly Lotte som også har svært fine fartsressurser. To dg på rappen er ikke bra, men vinne kan hun. Treårige 4 Gregor Mollyn vant i debuten og er litt vanskelig å plassere her. Treåringer utvikler seg fort og Gundersen-traveren kan være en klink vinner her. 9 Bjørnvang Prinsen vant fra tet i debuten og gjorde et fint inntrykk da. Nå er det 20 meter tillegg og løp bakfra. Aldri lett å vite hvordan det slår ut.

Fintstammede 10 Diadem kommer tilbake etter 10 måneders pause og viste fine ting før pausen. Skummelt og krysskrevende i V65-1 med andre ord.
Rangering V65-1: A: 12 B: 8-4-9-10 C: 7-6-11-1-2-5-3

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Kanskje er det Biriovalen som får 12 Vive La France til å trave feilfritt? Glittum-traveren har varslet kanonform på slutten og verken tolvtespor eller 2600 meter er noe minus. Klarer Truls Glittum å holde hesten i trav, er det bra seierssjanse.

Den treårige danskfødte Infinitif-sønnen 1 Quickfire har vært stasjonert både hos Johan Herbjørn Undem og Bo Westergaard etter ankomsten til Norge, men har fortsatt tilgode å trave feilfritt her i landet. Gjorde det meget skarpt som toåring i Danmark og Frode er fornøyd med det hesten viser i trening. Hvor god hesten er fra start er vanskelig å si, men det kan være en vinner på direkten. 3 Beak's Mr Toby gikk en tøff siste 700 på Bjerke nest sist og vant overbevisende. Sist ble det strul underveis og det løpet glemmer vi. Fine betingelser her.

5 Sebson Senator startet tre ganger i fjor og vant et V65-løp da. Gjorde en grei årsdebut på Leangen for et par uker siden og får nå Gunnar Austevoll i sulkyen. Bra hester er også 8 Play Online (sugende finish sist - er strøket) 10 Photo Lins (ustabil, men kan mye) og 11 Alone Man S.T. (vist form i lengre tid nå). Det kan være rett å ta med hele gjengen i dette løpet, dersom man har råd til det.
Rangering V65-2: A: 12 B: 1-3-5 C: 10-11-2-4-9-6-7

V65-3/V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Vi hadde kanontro på trønderhesten 9 Vikan Balder på Biri for fjorten dager siden og sammen med Gunnar Austevoll ble det overlegen seier. Da var det full vei, nå er det sprint og det er ikke noe pluss for hesten. Motstanden er derimot høyst overkommelig.

Så er det Jeanett Marie Dagsvold og 11 Lomana som har vist kanonform på slutten og som også har vist at hun tåler å gjøre litt selv. 10 Solberg Rasken har hatt en fin sesong og med all respekt for Øivind Mathisen, det er mer futt i Andre H. Stensen som kusk.

4 Nebbenes Eldar har aldri vært noen stjerne, men sprint og tetgaranti gjør hesten litt spennende her. 8 Balder Snella står svært sjanseartet til, men hoppa holder bra form om dagen.
Rangering V65-3/V5-1: A: 9 B: 11-10-4-8 C: 3-1-2-5-7-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-5/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Ustabile 4 Pas på Jokum har vært rasende god i to strake seiersløp. dog skal vi være oppmerksom på at Midtfjeld-hesten har vunnet seks løp i år, og ikke vært på trippelen i de seks andre og at formtoppene historisk har vært korte. Det er heller ikke sikkert at hesten tar en lengde på 1 Pavie Vang og da skal det garderes i dette løpet.

Nevnte 1 Pavie Vang varslet form sist og avsluttet strålende da. Om Høitomt velger å slippe eller blir overflydd, så er ikke lederryggen noen dårlig posisjon på Biri. 9 Superatrix har vært glitrende fin i to strake seiersløp. 2100 meter betyr ingenting når hesten er i form. Klart kryss.

Krevende startspor har 7 Ultimate Lindy og da er det sjanseartet. Vi betaler også for 11 Thai Merlot dersom Pas På Jokum skulle ha en dårlig dag på jobben og evt fire fra tet. Da blir det fordel hestene som kommer langt ute i banen tilslutt.
Rangering V65-5/DD-1/V5-2: A: 4 B: 1-9-7-11 C: 3-8-2-5-6 D: 12-10

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart. Monteløp.
Vi varslet kraftig for 1 Stumne Glimt sist på Sørlandet og Henriette Bye sin øyensten svarte med å ta en ny sikker tetseier og mye ligger til rette for at det kan bli dacapo her.

4 Lykke Lars debuterte i monte sist søndag med regelrett å slå monteslageren Alm Tindar til tross for en dårlig start. Trønderen må krysses tidlig på den prestasjonen. 11 Brendli Stjerna kommer fra fersk monteseier i Drammen og holder toppform. 14 Solli Mai, 2 Paro Friggen og 8 Rantamtaramtata er aktuelle på videre gardering i et skummelt monteløp.
Rangering V5-4: A: 1 B: 4-11-14-2-8 C: 3-13-9-10-7-6-12-5

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Ingen tvil om at 3 Staply er den beste hesten i V5-5, men nå er det lenge siden vallaken har prestert. Vi får tro at hesten er vel forberedt nå etter pause og motstanden er billig.

8 Dark Thunder stod håpløst til sist på Jarlsberg, men holdt farten flott mot mål. Høitomt vant med hesten sist han kjørte og kan gjøre det igjen. 7 Aladdin B.R. har gjort to greie løp nå, men heller ikke mer. 4 Tiramsisu G.T. fikk det ikke til i regi Trond Anderssen. Nå har Olav Mikkelborg overtatt ansvaret for den fintstammede fireårshoppa.
Rangering V5-5: A: 3 B: 8-7-4 C: 6-5-1-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.