Gå til sidens hovedinnhold

Kejseren er tilbake

Kejser K.D har vunnet 17 løp. Fredag kommer en ny. Sjekk våre Jarlsberg-tips.

Jarlsberg travbane er alene om travet denne fredagskvelden og dermed er det to V5-spill på travbanen i Tønsberg. Det er flott klasse på flere av løpene, men samtidig noen tunge favoritter, så det kan være fare for moderate utbetalinger.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Jarlsberg

Vi var aldri i tvil om bankeren denne fredagen. Kejser K.D har en drømmeoppgave i V5-4A/V5-1B. Niåringen som har vunnet elleve av sine fjorten siste starter og sytten av sine totalt trettito løp har gjort et fremragende comeback etter å ha vært borte fra løpsbanen i over 2 1/2 år. God toer etter flott langspurt første gang ut og sist var Action Hall-sønnen strålende fra tet og reiste ifra konkurrentene til slutt.

Klikk her for å se våre V5B-tips til Jarlsberg

Fredag har vallaken trukket et perfekt tredjespor bak bilen, og han er normalt lynrask på startsiden. Fra tet kan vi nesten ikke se Kejser K.D tape dette løpet, selv om han møter et par fine konkurrenter. Fra spor seks har vi ingen tro på at Yumbo Yob kan overfly hesten og da skal det være kjørt for kusk Eirik Høitomt.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 3 B: 6-5-4-2 C: 1-7

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1A:
Elleve urutinerte varmblodshester på farten i innledningen og her er det langt mellom stjernene. 5 D.J's Lover og Frode Hamre blir vår klare favoritt. Love You-sønnen gikk et løp helt på det jevne i sitt første løp. Sist var Frode Hamre svært uheldig med posisjonene underveis og satt stengt hele oppløpet ned og det så ut til å være rikelig med krefter spart i mål. Mye enklere imot her og det må være en solid vinnersjanse.

Teten inntar trolig 3 Deep Bendix (kun tre hester fra strekdistanse). Svært urutinert krabat dette, men trener Jan Morten Hansen melder om fin kapasitet og fra tet kan dyktige Lars Anvar Kolle styre forestillingen. 4 Delicious Hunter og 7 Whitefoot Gal besatte plassene nærmest gode Running Lindy sist på Jarlsberg og er begge i fin utvikling. 8 Royal Fighter har gjort bra opphentinger etter galopp et par ganger og er ikke så verst.
Rangering V5-1A: A: 5 B: 3-7-4-8 C: 10-9-11-1-2-6

V5-2A:
Skummelt. Stor favoritt blir trolig 1 Caltina Hall som gjorde et flott seiersløp tredje sist fra tet. Trakk seg mye og skuffende fra dødens nest sist og strakk ikke til i et treårsløp på Klosterskogen sist. Usikker form, men godt spor og tetsjanse gjør at vi plasserer henne først.

4 Lois Lane utstyres med Lars Anvar Kolle, det er interessant. Gjorde et fint seiersløp for Steinar Hammersborg på Bjerke nest sist. Avventet da angrepet til ut på oppløpet og avgjorde på lette ben. Var ikke som best i sitt siste løp, og kommer nå tilbake etter en liten pause.

10 Pixie Rose er muligens best på kapasitet, men opptrer usikkert og variabelt. Flott seier etter et løp i dødens mesteparten av veien nest sist for nettopp Frode Hamre, men svek med galopp igjen sist. 7 V.T. Noble Profile går mest på det jevne, men var bra på Klosterskogen fjerde sist og er et garderingskryss her.
Rangering V5-2A: A: 1 B: 4-10-7-8 C: 3-5-6-2-9

V5-3A:
Det var veldig flott stil på 2 Showmethecigar i V65 på Bjerke sist, og selv mot bra motstand holdt Anderssen-traveren enkelt unna. Andrespor i volta trekker litt ned, både hest og kusk (Thor Borg) er fornuftige så vi tror det skal gå bra.

1 Zam Van Camstra får Glenn Kramer Stenberg i sulkyen istedenfor Herleik Lie. Det må være et bra kuskepluss. Førstesporet er litt sjanseartet, men dette er en hest i form. 8 Royal Ducal står med fire strake seire. Har vunnet på stumme bein de to siste gangene, og må heve seg litt igjen for å vinne her. 5 Shootist har varslet form to ganger på rad nå og 3 Johnny V. står forlokkende til.
Rangering V5-3A: A: 2 B: 1-8-5-3 C: 7-4-6-10-9

Annonse: Er satt opp for løpet! GRØ supersjokker spille Norge direkte denne lørdagen! Er du klar for en vill 20 oddser i V75-1 på Leangen lørdag?

V5-5A/V5-2B:
Vi spilte imot 7 Tekno Viktor sist, men Løvdal-traveren vant enkelt sin andre strake. Fra spor sju i volta lukter det tet igjen med champion Høitomt i vogna, og da kan det bli vanskelig å ta ned fireåringen.

8 Pål Svint står med tre strake seire nå. Veldig fin fra tet i sitt comeback tredje sist, men har ikke vært like fin i sine to siste seiersløp. Men har så mye fart i seg at han selvsagt kan vinne igjen. 10 Fruttis Jo leverer stadig fine løp, er ikke veldig seierssugen, men profiterer på at han er travsikker. Magnus Helland vant løp på Bjerke onsdag og kan gjenta her. 11 Huldre Lykke er heller ikke så verst og kan være vinneren dersom forhåndsfavorittene svikter.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 7 B: 8-10 C: 11-2-4-3-9-12-6-5-1

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

V5-3B:
Frode Hamre har mange fine vinnersjanser om dagen, så også på Jarlsberg fredag. Fire gode sjanser slik vi ser det, og den beste av dem er kanskje "nykommeren" 3 M.T. Cherokee (tilbake fra Åke Svansteds stall). Super Photo Kosmos-sønnen har gjort sine saker meget bra i Sverige og blitt matchet i V75. Tilbake i Norge skal jo denne karen duge. Fra tredjespor har Frode Hamre mange valgmuligheter.

1 Perfect Crown står flott til i førstespor og kan få det helt sydd opp her. Hadde en veldig variabel sesong i fjor, men vi vet jo hvor bra denne hesten er på sitt beste. 4 Løb Cowboyland og 6 S.J.'s Gold sliter med å finne løsplysten om dagen, men fin kapasitet er det i begge. 2 Dante Topspin liker sprint og står perfekt til.
Rangering V5-3B: A: 3 B: 1-2-6-4 C: 8-5-7

V5-4B:
7 Victor D'Estino ser også ut som bankerkandidat. Femåringen til Geir Vegard Gundersen gjorde en kanonopphenting i et stallmannsløp nest sist (til fjerde). Sist på Bjerke forlot hesten konkurrentene til mål til overlegen seier og imponerte stort. Her kan det bære tidlig til tet og da kan løpet være kjørt.

11 Be My Love fikk vi kanonmeldinger på av Frode Hamre forut for debuten i hans regi nest sist. Da galopperte hesten som vinner fra dødens. Sist syns vi hesten var strålende til seier, selv om det var et lunsjløp og selskapet var forholdsvis billig. Gikk en tung sisterunde da og viste at han tåler å gjøre mye selv enda en gang. Kan muligens utfordre favoritten selv fra dødens.

5 Goalpike vant faktisk V75 nest sist (fra siste indre). Sist gjorde vallaken en fin sisterunde via sporene. God fra start og kan velge tet eller lederrygg her. Bak disse er det ikke lett å få øye på flere vinnerkandidater.
Rangering V5-4B: A: 7 B: 11-5 C: 2-4-10-6-1-9-8-3

V5-5B:
Et fint sprintløp for kaldblodshester i mellomklassen avslutter V5B-rebusen på Jarlsberg. 4 Lars Even blir favoritt hos spillerne og hos oss. Spurtet enkelt inn til seier nest sist, og gjorde en sjeldent fin opphenting etter galopp sist (ble firer da, Ellestad Hero vant). Her kan Kai Johansen tidlig innta føringen, fin sjanse derfra (men er lur denne karen og må garderes).

3 Ildfaksen står litt tøft inne på pengene i dette løpet, men på gode dager er Ildfaksen mer enn god nok til å vinne dette. Er supervariabel, men var godtgående sist når galoppen kom i en trang situasjon. 12 Eirik elsker sprint, men spor tolv er kinkig. 5 Ulsrud Mikk var helt borte vekk sist, men god toer bak nettopp Lars Even nest sist.

8 Tjuragutten har trukket et utfordrende åttendespor bak bilen, men her er det form. 11 Hogsnesgutten er en luring dersom det skulle bli knallhardt tempo i front.
Rangering V5-5B: A: 4 B: 3-12-5-8-11 C: 7-9-1-10-2-6

HTML EMBED