RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Kenneth fikser fredagscashen

Sist oppdatert:
Nordmannen Kenneth Haugstad opplever stor suksess i Sverige, og i V64-spillet i Kalmar i kveld skal han sørge for suksess for oss.

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
V4/V5 Romme:Nettavisens fredagssuksess
V5 Øvrevoll:Snittpremier på 80.000 kroner
V75:Kurt og Håkon jager 25 millioner

Denne artikkelen er tilrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Det er som vanlig nok å ta tak på hestespillfronten også på fredager og dagens meny er enda mer innholdsrik enn torsdagens. Vi starter på Romme som kan by på både V4 og V5, før Nettavisens meget formsterke galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen forhåpentligvis fortsetter gevinsthøstingen når Øvrevoll byr på internasjonal ettermiddags-V5. Til kvelden er det V65 på Jarlsberg og en kanonspennende V64 fra Kalmar.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag er det Forus travbane som er vertskap for V75-spillet her hjemme og ettersom det ikke ble utbetaling for verken seks eller fem rette, fikk Jokerpotten solid påfyll. En eventuell alenevinner kan ta med seg over 25 millioner kroner dersom vedkommende er alene om sju rette lørdag. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i diverse priskategorier. Alle tilgjengelige andelslag til lørdagens V75 finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens V75-andelslag på Eksperten

Vi hadde los på store penger i V4-spillet på Ørebro torsdag og hadde markert for samtlige hester i V4-4. Nå vant andrevalget Doremi V4-4 overlegent, men det ble da pene 2 362 kroner tilbake. På Bergen travpark var Kurt Leirvåg i nærheten av store penger på flere andelslag, men det endte med x antall femmere på fire/fem andelslag. Det var kjipt all den tid Leirvågs store objekt for kvelden femtevalget 3 Starelv Odin vant enkelt i V65-6.

I Kalmar i kveld støtter vi oss til den utflyttede nordmannen Kenneth Haugstad, og han opplever som sagt stor suksess i Sverige. I fjor ble det 110 triumfer og mer enn 10 millioner kroner innkjørt på Kenneth, men han går mot en enda bedre sesong i år. Så langt i år har Kenneth kjørt først over mål 105 ganger på den andre siden av kjølen, og vi satser på at en ny pinne blir bokført med 3 Search Launcher i V64-3 i kveld.

Innleveringsfrister Kalmar
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.26

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Vår svenske ekspert Roger Sundvissons vurderinger:

Dagens banker
3 Search Launcher (V64-3) är startsnabb och missar aldrig ledningen från detta läge. Han har verkligen härdats i tuffa V75-gäng men visat full form och hade otur att bli dragen bakåt senast. Han har kämpat starkt och bara förlorat en gång från ledningen, då var han tapper tvåa efter toktempo (1.08,4/1.11,0). Han står verkligen på högtur nu och även om han möter tre dugliga stayers så måste han ha toppchans att leda detta från start till mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

DD-bankeren
14 Solvato (V64-6/DD-2) har ruskig fart och avslutade 1.08,5 sista 800m senast. Han har dock startat sporadiskt och har nya förutsättningar med voltstart och medeldistans, men borde ändå ha vettig chans att runda alla om han går felfritt i fyraåringsloppet.

Må på alle bonger
10 Picasso (V64-5) är bästa hästen och normalt duger han på lördagarna. Han har fått en paus efter senast och är knappast på topp ännu, men har vässat formen och varit bra i provlopp på 1.15/1600m inför detta. Han ser inte ut att bli favorit och är ett givet streck i den mest jämna avdelningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere