RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

Kenta sa nei til Drøbak/Frogn

Sist oppdatert:
Sa nei i lojalitet med klubbens forrige trener.

Det er en snau måned siden Kent Bergersen fikk sparken som Lyn-trener, men bare noen dager senere ble det klart at hans tidligere klubb, Drøbak/Frogn, ønsket ham som trener ut året.

Nå har Bergersen imidlertid sagt nei til klubben.

– Jeg sa nei til et engasjement der. Utgangspunktet var at de måtte avklare forholdet med tidligere trener Espen Haug. Den saken er fastlåst, og ender vel i retten. Dermed ble lojaliteten til Haug avgjørende. Det hadde blitt feil å gå inn og gjøre noe i Drøbak uten at det var avklart, sier Bergersen til Nettavisen.

Han har selv fortid som både spiller og trener fra Drøbak/Frogn, og bor også i byen nå. Derfor ønsket han egentlig å hjelpe klubben.

– Jeg har et hjerte i Drøbak/Frogn, og klubben har nå problemer. Derfor ville jeg hjelpe. Men ikke når situasjonen er uavklart med forrige trener, sier han.

Bergersen er likevel krystallklar på at han vil tilbake som trener.

– Jeg føler fortsatt at jeg har noe å bidra med, og håper det dukker opp noen interessante jobbtilbud når klubber skal ansette nye trenere da, sier han.

PS. Drøbak/Frogn ligger nest sist i 2. divisjon avdeling 2 etter bare 11 poeng på 16 kamper. Med ti kamper igjen av sesongen er det sju poeng opp til sikker plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere