Gå til sidens hovedinnhold

Kenta sa nei til Drøbak/Frogn

Sa nei i lojalitet med klubbens forrige trener.

Det er en snau måned siden Kent Bergersen fikk sparken som Lyn-trener, men bare noen dager senere ble det klart at hans tidligere klubb, Drøbak/Frogn, ønsket ham som trener ut året.

Nå har Bergersen imidlertid sagt nei til klubben.

– Jeg sa nei til et engasjement der. Utgangspunktet var at de måtte avklare forholdet med tidligere trener Espen Haug. Den saken er fastlåst, og ender vel i retten. Dermed ble lojaliteten til Haug avgjørende. Det hadde blitt feil å gå inn og gjøre noe i Drøbak uten at det var avklart, sier Bergersen til Nettavisen.

Han har selv fortid som både spiller og trener fra Drøbak/Frogn, og bor også i byen nå. Derfor ønsket han egentlig å hjelpe klubben.

– Jeg har et hjerte i Drøbak/Frogn, og klubben har nå problemer. Derfor ville jeg hjelpe. Men ikke når situasjonen er uavklart med forrige trener, sier han.

Bergersen er likevel krystallklar på at han vil tilbake som trener.

– Jeg føler fortsatt at jeg har noe å bidra med, og håper det dukker opp noen interessante jobbtilbud når klubber skal ansette nye trenere da, sier han.

PS. Drøbak/Frogn ligger nest sist i 2. divisjon avdeling 2 etter bare 11 poeng på 16 kamper. Med ti kamper igjen av sesongen er det sju poeng opp til sikker plass.

Kommentarer til denne saken