RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kenyon bekrefter Svennis-samtaler

Chelseas direktør Peter Kenyon bekrefter han hadde samtaler med Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson, men hevder hardnakket at svensken ikke ble tilbudt jobben som ny manager på Stamford Bridge.

Eriksson ble lørdag avbildet i The Sun i samtaler med Kenyon, og det satte ekspressfart i ryktene om at Eriksson ville overta Chelsea i sommer. Men søndag signerte 56-åringen en forlengelse med England som binder ham til jobben frem til 2008, og stoppet dermed alle spekulasjoner om å overta jobben i Chelsea.

- Jeg hadde diskusjoner med Eriksson om hans fremtid. Han ga uttrykk for at han savnet klubbfotball, men gjorde det klart at han har en enorm lojalitet til de engelske landslagsspillerne og jobben som trener for England, sier Peter Kenyon.

Chelsea-direktøren avviser nå at Eriksson er aktuell som ny manager for London-klubben.

- Avgjørelsen hans i dag stopper alle spekulasjoner som linker ham til Chelsea. Vi vil også gjøre det klart at vi aldri har kommet med et offisielt tilbud til ham, sier Peter Kenyon, og påpeker også at det ikke er aktuelt å gjøre noen nye fremstøt for å lokke til seg Erikssons tjenester i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere