RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kessel-show ødela Ducks' seiersrekke

Foto: Paul Bereswill / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
- En bra kveld

Phil Kessel scoret tre ganger da Toronto Maple Leafs slo tilbake, vant 4-2 og endte Anaheim Ducks' seiersrekke i NHL.

26-åringens fjerde hat trick i karrieren imponerte tilskuerne på de fullsatte tribunene. Publikum kastet baseballcapser på isen, og trolig gjorde Kessel også inntrykk på USAs OL-speider Don Waddell, som besøkte Toronto tirsdag kveld.

– Ekte målscorere finner måter for å få pucken mot mål. Om du ser på hvor målene ble scoret fra, kom de fra vanskelige posisjoner. Der har du forskjellen, roste trener Randy Carlyle sin elev.

Ducks-veteran Teemu Selänne (43) ble satt i skyggen av Kessel. Finnen, som er inne i sin siste NHL-sesong, hadde scoret i tre kamper på rad, men klarte ikke å fortsette rekken mot Maple Leafs.

Riktig nok kom Anaheim klart best i gang på bortebane. Nick Bonino gjorde 1-0 mot slutten av 1. periode, og da midtperioden startet med at Mathieu Perrault doblet ledelsen, så det mørkt ut for vertene.

Det var inntil Kessel startet sitt show. Han reduserte til 1-2 før backen Dion Phaneuf kvitterte nesten halvveis i midtperioden. To nye Kessel-scoringer sørget for hjemmejubel i Toronto.

Før tirsdagens oppgjør hadde Anaheim vunnet sju kamper på rad.

– Det var virkelig måljeger-scoringer. Han hadde ikke mye rom på to av dem, sa Phaneuf om Kesslers fulltreffere.

– Det var stort for laget å slå tilbake fra å ligge under med to mål, la han til.

Før Kessel ydmykt forklarte:

– JVR (James van Riemsdyk) ga meg to flotte pasninger, og jeg var heldig nok til å sette begge i mål. Det var en bra kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere