Gå til sidens hovedinnhold

Kevin de Bruyne tror Pep Guardiola skal slite med å holde City-spillerne fornøyde: - Det er nok umulig

Belgieren tydelig på at manglende spilletid kan skape frustrasjon blant de himmelblå stjernene.

Det var tydelig misnøye mellom City-stjernen Sergio Agüero, og trener Pep Guardiola da førstnevnte ble byttet ut i storoppgjøret mot Tottenham denne helgen.

Etter å ha blitt tatt av banen endte den argentinske stjernen i munnhuggeri med sin spanske trener, og de to måtte til slutt skilles av assistenttrener, og tidligere Everton- og Arsenal-stjerne, Mikel Arteta.

Krangelen fikk flere til å reagere, og spekulasjonene blusset opp på ny om det hersket ondt blod mellom de to profilene. Tidligere har det nemlig blitt hevdet at Guardiola og Agüero ikke nyter det beste forholdet.

Les også

Ferguson ble forbannet på TV 2-profil: - Han bare så på meg og gikk

Les mer: Mandagens Premier League-rykter

Umulig

Etter oppgjøret var uansett Guardiola kjapt ute med å påpeke at krangelen de to i mellom ble gjort i kampens hete:

- Det var en misforståelse. Han var forbanna fordi han trodde jeg la skylden på ham for Tottenhams utligningsmål. Følelsene var i sving, forklarte katalaneren til The Mirror etter kampen.

En annen som har uttalt seg etter kampen er Kevin de Bruyne. Den belgiske City-stjernen tror at Guardiola fort kjemper en tapt kamp dersom han ønsker å gjøre alle City-spillerne fornøyde denne sesongen.

- Det er nok umulig. Det vet vi allerede, forklarte den tidligere Wolfsburg-stjernen til The Mirror hva angår sannsynligheten for at Guardiolas tilnærming kan holde City-spillerne i godt humør.

Agüero ble byttet ut i det 65. minutt, og De Bruyne tror fort at Guardiolas rotasjonspolitikk kan skape stor misnøye på Etihad Stadium denne sesongen:

- For ham (Guardiola) så kommer han til å få spørsmål om dette etter hver kamp. Vi kommer til å få spørsmål dersom vi ikke spiller. Det er noe vi må bli vant med, sa De Bruyne.

- Det er alltid øyeblikk der man ønsker å spille, og du er misfornøyd, men du prøver å oppføre deg normalt og bare være der for laget. Det er derfor vi ønsker å delta i alle turneringene, slik at det er nok kamper for all. Fra og med september så spiller vi to kamper i uka, sier De Bruyne.

Det er nemlig da Champions League sparkes i gang. I tillegg skal City ut i FA-cup og ligacup etter hvert denne sesongen. De himmelblå er regjerende mester i begge de engelske cupturneringene, så vel som regjerende Premier League-mester.

Les mer: Vinn Uniteds hjemmedrakt

- Andrelaget kunne vunnet tittelen

De Bruyne er ikke den første til fremheve den vanvittige bredden som City har på troppen sin. Også tidligere Manchester United- og Chelsea-trener José Mourinho påpekte City-bredden.

- Fire lag kan vinne tittelen. Manchester City, Tottenham, Liverpool og Manchester Citys andrelag, sa portugiseren på spørsmål i Sky Sports-studioet for en uke siden da han var gjest før Citys oppgjør mot West Ham.

- Da jeg så benken deres og spillerne som ikke engang var involvert .. selv andrelaget deres kunne ha kjempet for seriegullet, forklarte Mourinho.

I den kampen ble Ilkay Gündogan, Sergio Agüero og Phil Foden byttet inn for de himmelblå. Claudio Bravo, Bernardo Silva, João Cancelo og Nicolás Otamendi var alle ubenyttede reserver for City i den kampen.

Manchester City har ikke fått den best tenkelige starten på sesongen. De slo riktignok West Ham 5-0 i serieåpningen, men måtte nøye seg med 2-2 i første hjemmekamp mot Tottenham. Der ble VAR igjen utslagsgivende for City helt på tampen av oppgjøret.

Det samme gjorde det i Champions League da laget fra Nord-London ble nummeret for store i kvartfinalen, og City til slutt røk ut av Europas gjeveste klubbturnering i fjor.

Les også

Lukaku slår tilbake mot vektkritikken

Les også

Sheffield United-kapteinen forteller om Alex Fergusons spådom

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai

Kommentarer til denne saken